Przystojniak z tego Twojego Piotrusia Super się prezentuje w stroju krakowiaka!Mojej Zuzance też bardzo się podoba.A my też miałyśmy już piknik w przedszkolu z okazji dnia mamy,w czwartek I bawiłyśmy się bardzo dobrze.Nie umiem wklejać zdjęć niestety,ale poproszę moją siostrę,to w tym tyg. mi pomoże.Wstyd się przyznać,ale z suwaczkami też mi pmogła Dla mnie komputer to niestety czarna magia.Pozdrawiam
U mojej córy tez w piątek była uroczystość z okazji dnia mamy....
Córcia chodzi od września ubiegłego roku do pięciolatków razem z sześciolatkami /pieciolatków jest tylko dwoje dziewczynki/
Nie umiem wklejać zdjęć mam też filmiki wszystko było bardzo ładnie przygotowane...rodzice aż się popłakali....pani bardzo sie starała przygotować nasze dzieciaczki jak najlepiej....
Pozdrawiam
Witajcie
W związku z tym,że niedługo są wakacje,mam pytanie:co robicie ze swoimi skarbami?Dajecie do dyżurnego przedszkola,czy ktoś inny będzie z nimi siedział?Ja jak co roku mam problem,bo musimy się podzielić.Mojemu D.już drugi rok nie chcą dać urlopu,więc idzie jak w zeszłym na zwolnienie w 2 pierwszych tyg.lipca.potem moja mamcia na 3 tyg.jedzie do Świnoujścia,potem ja na 2 tyg.lub jak się uda na 3,a potem będę żebrać u mojej siostry.Dla mnie wakacje to cięzki okres jeśli chodzi o opiekę nad Zuzanką.A jak jest u Was?
ja w tym roku dzieci pod opieką siostry zostawiam raz tylko zapisałam Magdę na wakacyjne dyżury ale więcej z tym kłopotu było niż pożytku i zrezygnowałam
A ja tam uwielbiałam siedzieć z małą w domku Szkoda,że te czasy minęły.Ale jak będzie druga dzidzia,to też troszkę posiedzę,ale na pewno krócej niż z Zuzią,bo kiepsko stoimy finansowo niestety i będę musiała malucha dać pewno do żłobka.No,ale teraz nie ma co się martwić,bo to dalekie plany,a może wygram w totka ?