mama_zuzi1980 pisze:Najlepiej byloby pracowac w Szwecji a mieszkac w Polsce
hehehe ja zawsze powtarzam sie chcialabym miec norweskie pieniazki w Polsce
Witajcie! Stesknilam sie za Wami przez te dwa dni! Na samym poczatku zeby nie zapomniec, Kocura Bura daj znac co z Twoimi wynikami! Paulina, widze nowe super zdjecie, sliczny brzucholek!
Ja jestem troszke zmeczona, u nas niesamowicie goraco. Jutro postaram sie wkleic kilka nowych foteczek, takze tych z wycieczki do Dani. Nie mam ich za wiele, bo oczywiscie zawsze jak jest cos ciekawego do sfotografowania to cos sie musi popsuc... Tym razem obiektyw, zamyka sie jak sie chce robic zdjecia a otwiera jak wylaczam kamerke
I mam nawet problem ze zgraniem tych kilku foteczek ktore udalo sie mi zrobic. W kazdym razie bylo super! Za cala wycieczke nie zaplacilismy nic, byl to taki prezent od Norwegow u ktorych mieszkamy (inaczej pewno w tym roku nigdzie bysmy nie byli), zafundowali nam kabine z wielkim lozem, lazienka, zapelnionym minibarkiem... Hmmm marzenie! No i zaplacili za wczorajsza kolacje, przez 2 godziny mozna bylo jesc co sie chce i ile sie chce. A dzisiaj na takiej samej zasadzie bylo sniadanko i obiad. Jestem tak najedzona, ze przez tydzien wogole nie gotuje
Wieczorem zaszalelismy na disco a popoludniu relaksowalismy sie w jackuzzi, sloneczko mnie troszke opalilo. Na pewno dlugo bede wspominac ten wyjazd, tym bardziej ze wydalismy tylko tyle co na obiadek i zakupy w sklepie bezclowym.
jutro napisze wiecej :) Kolorowych snow... Jak nie zapomne to napisze jak jest w Norge z becikowym