Hej Mamuśki!
ale fajowe zdjęcia wklejacie już nawet nie będę wymieniać z imienia (bo znowu dwa dni mnie nie było i nie wyrabiam z nadrabianiem zaległości) wszystkie jesteście super dziewczyny ze ślicznymi bobaskami i starszymi bobaskami też ślicznymi!!!
massumi, za tego modela między nogami no i za bycie matką na dwa etety
Ewcik, byłam u mojej gin i powiedziała że nic się nie dzieje takiego żebym musiała brac leki, wg niej ten ból może być związany z taką urodą anatomiczną mogą to być zwężone kanaliki lub coś w tym stylu.... mam smarować maściami i kapustą okładać i czekać aż przejdzie........ a mnie chyba stres opadł - bo się bardzo bałam że to coś poważnego - i dzisiaj ten cycek co mnie tak okropnie bolał, bolał dużo mniej ale za to ten drugi trochę bardziej... jak nie urok to sraczka
a w ogóle to jak jestem na tt to widzę że nie tylko ja mam problemy
człowiek siedzi w tym domu i się zafiksowuje na swoich bólach które urastają do rangi klęski żywiołowej...
Zbora ja też mam hemoroidy... ale dopiero teraz będę brać posterisan H - w szpitalu dziewczyny chwaliły...
współczuję Wam niedomyślnych mężów - ja na mojego nie mogę narzekać - wstanie w nocy, przewinie, poda mi Igę do karmienia, jak ma wolne to ją buja i usypia i pomaga przy kąpieli i nawet kwiatki mi kupuje jest kochany i bardzo umęczony bo pracuje po 12 godzin dziennie + studia i sesja na dniach + dziecko w domu... + żonka z baby bluesem
wiem jak to jest siedzieć cały dzień w domu z dzieckiem i nie mieć nawet cvzasu żeby zrobić sobie coś do jedzenia
moja ciotka powiedziała "cierp ciało coś chciało"! cóż...................
a mam pytanko na koniec
Wy już chodzicie do pediatry? bo u mnie była na wizycie patronażowej w pierwszym tyg po powrocie ze szpitala i nic nie przepisała, żadnych witamin a następna wizyta miała być po 6 tyg na szczepienie... a tu czytam, że Wy już witaminki dajecie maluszkom