Dziewczyny ja mam ubranka rozmiar 62 na mniejsze szkoda pieniędzy, maluszek szybko rośnie a lepiej się ubiera dziecko w takie troszeczkę większe.
Kilolek , też mam wakacje , i 4 wazony z kwiatami , to prawda że lepiej doniczkowe , albo jeden bukiet dla pani

ale dzieci nas kochaja no nie ???
Urlop mam ale jak się będę dobrze czuła to zaznaczyłam że wracam we wrześniu.
W ponie działek ide z moją Zuzią na zakończenie do przedszkola i kupię pani bombonierkę i małego kwiatka
Ja się nastawiam na pampersy, one są tak szerokie że dziecko pięknie trzyma nóżki na boki, jak przy dwóch pieluchach z tetry. Miałam tetrowe przy Zuzi i jak przebierałam to całe dziecko, bo i kaftanik się zasiusiał i śpioszki, czasami nawet rożek, no i czasem nawet ja

na bluzce lub spódnicy oczywiście ,więc prania miałam mase i pamiętam to prasowanie krzyż mi pękał. Wole ten czas poświęcić maluszkowi tym bardziej że to moje drugie dziecko więc będę miała dużo pracy.
A i dziecko robi kilka kupek na dzień, jak nie sprałam zaraz po przebraniu to mi żółkły pieluchy.
I jeszcze jedno nasze maleństwa przyjdą na świat zimą i gdzie to suszyć skoro i tak będzie dużo prania.
Teraz mam wolne i wyruszam na zakupy dla maluszka.
Pozdrawiam