Wreszcie się tu dostałam! Cały wczorajszy dzień próbowałam i nic, ciągle błąd ogólny, a widziałam, że wy piszecie, bo ciągle ostatni post był inny. Troszkę się wkurzałam. Dziś z kolei w ogóle nie mogłam wejść na stronę tt. Dopiero przez własną pocztę mi się udało. Szok! Co się dzieje??
Mambi, pościel naprawdę śliczna. Też o takiej myślałam. Ale nie z tylu elementów, bo kołderkę np mam, poduszki kupować nie będę, bo i tak niemowlakowi nie wolno na niej leżeć. Co do cen na allegro, to jakbyście pomieszkały w Warszawie to dopiero zobaczyłybyście co to jest drogo. Na allegro to jak za darmo nawet z kosztami przesyłki. W każdym, nawet najtańszym sklepie jest co najmniej 2 razy drożej, a żeby kupić coś w hurtowni trzeba jednorazowo wydać co najmniej 3-4 tys żeby policzyli po cenie hurtowej. Nie ma to jak stolica!!!
Agata na nogi tylko maści na bazie kasztanowca. Są przeróżne w bardzo różnych cenach. W aptece ci doradzą. Ja mam taką z rossmana z serii "baby drem", też pomaga. Mam też z tej serii żel do kąpieli i balsam na rozstępy i krem na bolące brodawki. Niedrogie a skuteczne
Dzisiaj mój mąż postanowił, że nie idzie do pracy, bo pada

więc czekam niecierpliwie kiedy wreszcie się obudzi. Miałam nadzieję na małe przytulanko ale czekam już 4 godziny i tracę cierpliwość!

ile można spać???