Kubusia juz mam teraz muszę pomyśleć nad innym imieniem

Miałam na myśli siebie, teraz ja czekam na Kubusia i mam dla niego sporo różowych ciuszków, bo myślałam, że będzie dziewczynka
zdjęcia mam takie i takie dostałam 2 płytki na jednej są zdjęcia a na drugim film z całego usg czyli i taki i taki poza tym do ręki dostałam 31 różnych fotek z tego usg

To fajnie masz, super pamiątka i tak dużo! Czyli u nas poprostu rozbój w biały dzień. Cena praktycznie taka sama a usługa w porównaniu do twojej marna
kilolek i doczekały szczęśliwie do końca ?
Jeszcze połowa przede mną, martwię się bardzo.
Nie martw się, obydwa dzieciaczki mają się dobrze. Jedna urodziła 3 tyg przed terminem, a druga miesiąc (ta której nie chciało się leżeć!!!!!) I wszystko było w jak najlepszym porzadku. Ale powiem Ci, że gdyby obie były rozsądne to by na pewno donosiły, choć tak naprawdę lekarze uznali je za donoszone dzieci. Ta druga, która urodziła 3 tyg wcześniej bardzo chciała już urodzić, bo ta pierwsza już urodziła (rodziły w tym samym miesiącu) i przez cały tydzień szorowała dywany i wieszała firanki żeby przyspieszyć. Skrajna głupota
A jak tak sobie myślę to mam jeszcze jedną koleżankę, która miała rozwarcie. Tyle, że ona pod koniec miała założony... coś czego nazwy nie pamiętam... no jakoś ją tam zacisnęli

I spokojnie przy umiarkowanym wysiłku doczekała do końca. Ale ona była rozsądna, nie tak jak te dwa szałaputy.