witajcie - a ja wlasnie jestem po wizycie u lekarza - wszystko jest ok - a malutka rosnie w oczach:) wedlug usg wychodzi, ze to juz koniec 25 tygodnia a ja zaczynam 24 .. wiecie co mi moj gin powiedział jak go zapytalam czy nie za szybko tyje?? za szybko niech sie pani cieszy i tak malo pani jeszcze przytyła

haha ... czy Wam tez tak puchna nogi ?? kurcze ja w te upały to nie wyrabiam....
co do imienia to my mielismy dla dziewczynki gotowe juz dawno - jak jeszcze w ciazy nie byłam

Angelika.
jesli chodzi o mieszkanie z rodzicami to my wlasnie jestesmy w takiej sytuacji , bo jedna noga mieszkam u swoich rodzicow a jedna w naszym nadal remontowanym domu - 40 km od miasta ... mam nadzieje, ze skonczymy remont jako tako jeszcze przed narodzinami dzidziusia. Z moja mama dogadujemy sie super - nie narzekam pardzo pomagaja nam finansowo - bo teraz remontowac dom to trzeba miec fortune

do tego kupiła juz sporo ciuszkow dla malutkiej i chyba jak sie urodzi to dostanie na jej puncie fioła - dlatego wole mieszkac juz wowczas osobno - by samej sobie radzic a tylko w razie czego miec gdzie corcie zostawic - moja mamcia i tak by nie mogla sie nia zajmowac dlugo , bo choruje na stawy i czesto ja bardzo bola.... no i bardzo zaluje , ze po macierzynskim bede musiala szukac kogos "obcego" do coreczki, bo wolalabym zostawic ja z babcia.
Ehh co do jedzonka to dzis mam pierogi z truskawkami :) a tak od rana jestem tylko na suchej kromce chleba , bo sniadanie zwymiotowałam ...chyba przez ten stres zwiazany z wizyta u lekarza.
[ Dodano: 2007-07-16, 13:11 ]
http://www.allegro.pl/item215671734__ko ... ealny.html tu macie niebiesciutki w sam raz na zime