[ Dodano: 2007-07-19, 11:27 ]
Dzięki Ika mi też ta fotka bardzo się podoba mam małego modela w brzuchu choć nie zawsze pokazuje to co powinien. Będę miała synka

ja też uwielbiam takie prosto z kartonikaoprócz surowego mięsa toksoplazmoza podobno jest też w surowym mleku takim prosto od krowy i we wszystkich nie pasteryzowanych także lepiej pić mleko z kartonika a nie z woreczka chyba że któraś lubi gotowane bo ja uwielbiam zimne
Proszę bardzo no widać że to model bo tak sie ustawił do zdjęciaDzięki Ika mi też ta fotka bardzo się podoba mam małego modela w brzuchu choć nie zawsze pokazuje to co powinien. Będę miała synkaniestety nie wybraliśmy mu jeszcze imienia
ale cały czas szukamy, niesty mamy duży problem
a mi właśnie gina mówiła że trochę piwa raz kiedyś kobieta w ciąży powinna wypić bo podobno dobrze nerki oczyszcza a wino czerwone dobrze robi na krew i powiem wam że jak byłam z synkiem w ciąży to taką miałam ochotę na piwo że jak widziałam ze ktoś pije to bym mu najlepiej z rąk wyrwała a teraz aż mnie cofa za to na grillu to tylko jakieś dobre mięcho bo kiełbacha mnie odrzucaa piwka to ym się napiła, zwłaszcza przy upale
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość