Ika powiedz proszę czy po drugiej cesarce miałaś jakieś dolegliwości chodzi mi np o gorsze gojenie blizny lub odczuwanie bólów podczas zmiany pogody?
Wiecie co też mam ochote na kaszankę, ale mam daleko do sklepu a w domu jej nie mam więc muszę obejść się smakiem. Chociaż może to dobrze bo już przytyłam 10 kg znacznie za dużo.
Ja chyba nie miałabym cierpliwości do dziewczynki nie lubie sukienek i zabawy z włosami to jest moja wada interesuje mnie wszystko co męskie nawet zawód wykonuje kiedyś typowo męski jestem policjantkom. Lubie łowić ryby jeździć na ścigaczach wraz z mężem i grać w piłke nożną. Nie powiem, że wyglądam jak facet wręcz przeciwnie wszyscy się dziwią, że taka drobinka (teraz z dnia na dzień większa) i delikatna kobietka ze mnie. No cóż gdzieś tam w genach jakiś błąd powstał.

Dlatego zawsze chcę mieć synów z moim mam super kontakt z drugim pewnie też i mam nadzieje że będę mieć kiedyś 3 syna. Bo w moich planach jest 3 dzieci.
Denerwują mnie ludzie jak mnie widzą i pytają się co będę miała ja mówie że syna a oni znowu, a co to do cholery oni mi płeć wybierają. Co ich to obchodzi że drugie jest takiej samej płci. Tym bardziej, że ja nie traktuje tego jako pech tylko jako szczęście bo nam się udało.