Czesć Kochane Wrzesnioweczki! Boze jak mnie tu dawno nie było, o nadrobieniu czytania na razie nie ma mowy bo cigle siedzie bez netu Na poczatku bylo cięzko wytrzymać ale czlowiek się jednak przyzwyczaja, wpadłam do brata na małe posiedzenie bo juz mnie ciekawość zżerała co u Was. Pozdrawiam Was wszystkie no i Wasze brzuszki oczywiscie. Człowiek tylko tu zajrzy i juz czuje się inaczej, Oj myslałam że to znowu ja panikuje bo ciągle myśle jak to będzie jak maly będzie już z nami, czy będe go umiała uspokoić jak bedzie płakał czy dam radę z kąpaniem, przewijaniem i in. A tu widze że to nie tylko ja mam takie obawy.
[ Dodano: 2007-07-23, 11:59 ]
Gosiu, Betti trzymajcie się. Właśnie staram się nadrobić zaległości w czytaniu i oczom nie wierzę Nie mam pojęcia co napisać. Strasznie mi przykro
[ Dodano: 2007-07-23, 12:15 ]
Kocura Bura nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym powiedzieć "ja jeszcze w tym roku nie widziałam komara" u mnie co noc mąż sadysta zabija po 4-5 Normalnie plaga jakaś!! Ja dziś w domku bo wziełam sobie 1 dzien wolnego. Poza tym człapie do pracy ostro, choć niektórzy się dziwią. Czuję sie dobrze, więc czemu mam siedzieć w domu. Nawet w pracy chyba lepiej bo nie mam czasu na myślenie, a dziś od rana w domu i juz sie zastanawiam czy czasem nie mam za twardego brzuszka. Czasem robi się twardy ale tylko od dołu do połowy albo znowu dół normalny a z góry twardy wiec nie wiem czy mały tak sie ułożył czy co? Jak wam twardnieje brzuszek to jest cały twardy czy tylko jakas część? Nie wiem czy wtedy brać nospe?
Ja ciągle przed "wielkimi" zakupami, jedyne co mam kupione to rzeczy do szpitala tzn koszule, klapki, jakies kapcie i w sumie tyle. Z mężem postanowilismy sie zabrać za kupowanie w sierpniu więc już niedlugo. Na razie tylko oglądamy. Nie potrafimy się zdecydowac czy kupić tradycyje drewniane łózeczko czy takie turystyczne. A wy jakie kupiliście albo macie zamiar kupić?
[ Dodano: 2007-07-23, 13:12 ]
Znacie może jakieś fajne stronki z imionami? My dla naszego synusia mamy na razie drugie imię, co do pierwszego nie możemy się do końca zdecydować.
Nie wiem jak wy ale ja coraz częsciej martwię się czy dzidzia urodzi się zdrowa, o porodzie jak na razie nie myślę, ale pewnie już niedługo i tym zaczne się martwić Oj żeby tak dało się myslec tylko optymistycznie
Ups mały się obudził bo narywa mi brzuchem we wszystkie strony kochany urwis
Aha nie pisałam wam jeszcze że męzuś dostał odroczenie od wojska do 10.03.2007. Mam nadzieje ze do tego czasu już zdązy obronic pracę inż i jak juz to wezmą go tylko na jakies przeszkolenie.
[ Dodano: 2007-07-23, 14:01 ]
Ale tu dziś spokój, czyżbyście się wygrzewały na słoneczku?? Nic ja zmykam, mam nadzieje że juz wkrótce będe miała możliwośc częściej tu zaglądać. W grupie zawsze raźniej, no i teraz coraz więcej pytań i wątpliwości, przynajmniej ja tak mam Trzymajcie się pączusie!!