kaasiaa79 pisze:oczywiście, że jako GUMOWE UCHO doniose Ilonce brak fotek i jestem dumna z mojej funkcji Jarząbka
a mi sie teraz przypomniało, jak ty sobie kobito poszalałaś, brawo, tak trzymać, mamy te same geny, musimy sie spotkać, tylko jakieś GPSy trzeba załatwić, bo jak pójdziemy w tango...martuchafrost pisze:" lubie disko bo sie błysko "
no leże pod stołem!!!!!!!!!! Marta, w życiu tego nie słyszałam!!
i tak zrobie dzis go gonilam to gotowal obiad,przebieral pieluchy i kapal ...a co ....i tak2 tyg bedzie,zeby z radoscia mogl isc do pracylucy dopiero teraz przebral pierwszy raz pieluche??? ja bym chyba mojemu rece uciela jakby takie nieprzydatne byly
Gosia widze,ze Ty to jestes caly szef budowy,ja to sie kompletnie nie znam na tych sprawach,juz sie nie moge doczekac jak bedzie urzadzac domek w srodku..
bardzo mi sie podoba Twoj synekBeatka78 pisze:przynajmniej widac czyj jest
fajnie,ze Tomus szczesliwy,a mamusi sie nalezy ilonkowy pasekgosia888 pisze:Co do basenu wczoraj z Tomkiem bylismy, ale sie wyszalal, zdjec nie ma niestety bo aparatu nie wzielam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość