my chyba rzeczywiscie jakimis zaginionymi pociotkami jestesmy, bo ja za tekst marty o disko w łeb dostalam od mezaoczywiście, że jako GUMOWE UCHO doniose Ilonce brak foteki jestem dumna z mojej funkcji Jarząbka
![]()
a mi sie teraz przypomniało, jak ty sobie kobito poszalałaś, brawo, tak trzymać, mamy te same geny, musimy sie spotkać, tylko jakieś GPSy trzeba załatwić, bo jak pójdziemy w tango...
" lubie disko bo sie błysko "no leże pod stołem!!!!!!!!!! Marta, w życiu tego nie słyszałam!!
![]()
lucy dopiero teraz przebral pierwszy raz pieluche???![]()
ja bym chyba mojemu rece uciela jakby takie nieprzydatne byly
ja tez sie na tym nie znam ale jak juz zaczelismy to trzeba skonczyc. Co do wykanczania to jeszcze z rok bedzie trzeba poczekac a i tak wtedy bedą pewnie same gole sciany bo chyba nie stac nas bedzie na nic wiecej.Gosia widze,ze Ty to jestes caly szef budowy,ja to sie kompletnie nie znam na tych sprawach,juz sie nie moge doczekac jak bedzie urzadzac domek w srodku..
przynajmniej widac czyj jest
fajnie,ze Tomus szczesliwy,a mamusi sie nalezy ilonkowy pasekCo do basenu wczoraj z Tomkiem bylismy, ale sie wyszalal, zdjec nie ma niestety bo aparatu nie wzielam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość