Mam do was pytanko. Czy kupujecie ubrana typu: dżinsy lub jakieś inne spodenki np. sztruksowe albo takie kompleciki dresów, sukienki, spódniczki, ogrodniczki, sweterki.
ja niestety mam same śpioszki, kaftaniki i body. Nic oryginalnego

Ciuchów praktycznie nie kupowałam, bo wszystkie dostałam, a teraz już nie mam kasy żeby coś dokupić z resztą nikt mi w rodzinie nie pozwala i mają słuszność, bo przy 38 kaftanikach (rozmiar 56) musiałabym przebierać małego co 15 min. żeby to użyć zanim wyrośnie. Ale przynajmniej nie będę robić prania
ja mam wanienkę i stojak do niej
A mogę spytać gdzie kupiłaś i ile dałaś? To stojak tylko do małej wanienki czy do wszystkich typów?
Zastanawiam się czy mam wyprać kocyki i wypełnienie pościeli.
Też się zastanawiam. Kocyki na pewno upiorę, ale wypełnienie sama nie wiem. Chyba nie. zobaczę z resztą dopiero zamówiłam, jak przyjdzie, jak to się pierze itp.
od paru dni bardzo często twardnieje mi brzuch bardzo to boli mam go jak kamień nawet wyprostować się nie mogę. Potrafi to występować parę razy dziennie.
.
Basiek, po pierwsze weź no-spę. Twardnienie brzucha nie powinno występować więcej niż ok. 3 razy w ciągu dnia, a ponoć najlepiej jak nie więcej niż 1. To może być stawianie się brzucha. Choć to jeszcze za wcześnie. Położna ze szkoły rodzenia mówiła nam, że jeśli nie stawia się w regularnych odstępach czasu (nie ważne 10 min czy 4 godziny) i nie boli to nie ma się czym denerwować, bo to tylko trening. Ale no-spe trzeba wziąć.
[ Dodano: 2007-08-07, 10:02 ]
acha, basiek i te skurcze nie mogą być dłuższe niż 30sek. Jeżeli trwają tyle, boli, albo są regularnie to trzeba do szpitala.