Gosiu!Jest mi naprewde strasznie przykro.Ten Twój mąż to idiota.Przepraszam ze tak mówie ale tak poprostu myślę.Zeby zamienić Ciebie na jakąś gówniarę i to jeszcze z własna rodzina.

Podziwiam Cie i tak bo musisz być rzeczywiscie bardzodobra osobą skoro dałas mu druga szansę.Trzymaj sie kochana i postaraj się nie myśleć za duzo o nim.Nie jest Ciebie wart.Postaraj zająć sie soba i swoim skarbem.Myślami jestem z TOBA

:ico_buziaczki_big:
ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!Uroczyscie ogłaszam że zdałam na prawko.W czwartek miałam testy i zaliczyłam bezbłędnie a wczoraj zdałam jazde.ZW mojej grupie było 6 osób w tym 1 chłopak i tylko ja zdałam

Cieszę sie strasznie, bo wkońcu mogę zajać sie przygotowywaniem rzeczy dla Benia.Oczywiscie wieczorkiem jak już zaczeły emocje opadać to zemdlałam ale jest juz wszystko ok.Teraz możemy spokojnie skoczyć na kilka dni wakacjii.
Eve ja tez mam wesele ale w sobote.Ale sie wyszalejemy
Piszę tego posta juz po raz 4 i za kazdym razem gdzies przepada.
[ Dodano: 2007-08-11, 10:52 ]
a z tego wszystkiego zapomniałam powiedziec ze byłam wczoraj u doktorka i maluszkiem jest ok.W 33 tygodniu wazy 2300g i miezy 32 cm.od główki do pupy.Lekarz mnie straszy że będzie chłop jak dąb.Mam tylko nadzieję że nie będzie mniał jajek jak żołędzie

.ale jest zdrowy i duży.A to najwazniejsze.