Witam laseczki,ja dziś spędziłam bardzo miło dzień i pozbyłam się trochę doła dzięki temu

rano pojechałam na badania a potem na małe zakupki razem z Łukaszem,a potem zawiózł mnie do babci a sam pojechał do pracy,moja babcia opiekuje sie 1,5 roczna Natalką więc było wesoło i to bardzo

.Kupiłam dziś stojak pod wanienkę i gruszkę do noska i dla bobasa mam wszystko,no i sobie staniczek,majtki i kosmetyki.
Wreszcie wyniki mam dobre,hemoglobina 11,5
Ewasiek a te skurcze to na ile miałaś,bo ja jak byłam w szpitalu to ktg pokazywało na 50% i sie zastanawiam do tej pory czy to dużo było czy mało??
No ja swojego podwórka to tez już dawno nie widziałam,hehe,brzuszek już wydaje mi sie ogromny,ostatnio goliłam sie na oślep,hehe,ale potem Łukasz powiedział że on może sie tym zająć
Dominisia faceci to już tacy są chyba,mają to zapisane w genach,ja już tyle razy wkurzałam się na Łukasza właśnie o tego typu sprawy i nieraz mu tłumaczyłam i dalej tak jest.
A jestem bardzo za tym żeby podać swoje dane i może byśmy dopisali na listę?To ja podaje swoje,hehe,mam na imię Justyna i moja data urodzin to 14.06.1984 czyli mam 23 latka

no nie wiem co jeszcze?Mieszkam w Żarach,tj. woj. lubuskie!