Hej Slonka!!!
co do odbijania to ja mam jedna super metode. Prawie zaqwsze sie sprawdza. Klade sobie Malego na ramieniu, tak ze jego raczki "zwisaja' na moich plecach. Glowe ma oparta na mnie, a nogi luzno spuszczone. Wtedy wystarcza glaskanie i szybko mu sie odbija. Jak nie pomaga, to lekko go klepie po pleckach.
Aga. zdjecia super a Mała przesliczna!!!
Yvone, trzymam mocno kciuki!!! Kurcze, a myslałam, ze Ty juz urodzilas...

Strasznie dlugo Cie trzymaja w tym szpitalu.
Kasia3 napisala, ze ma nieregularne skurcze, ale cos tam sie u niej dzieje i ma nadzieje, ze to TO.

Pozdrawia Was serdecznie!!!
A ja dzis po raz pierwszy prowadzilam samochod z Szymonkiem na pokładzie. Bylismy sami, wiec mialam podwojnego stracha.

Tak ostroznie i zgodnie z przepisami to chyba nigdy nie prowadzilam.
[ Dodano: 2007-08-24, 21:32 ]
Aha, i wszystkiego naj naj naj dla Julci
[ Dodano: 2007-08-25, 05:49 ]
O 23.26 dostałam takiego smsa: It`s a girl!!! 3200g. Sofija.
Kasiu, serdecznie Ci gratuluję coreczki!!! :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: