Mam ten sam problem- tyle, że drugie piętro po mniej stromych schodach (Dobrze, że zmieniłam miejsce zamieszkania mogłam walczyć z cholernie stromymi schodami i 4 piętrem :D Tych schodów nie da sie pokonać nawet bez bagażu a co dopiero z wózkiem, czemu architekci nie pomysleli o tym, że komuś może sie urodzic dziecko. To chyba nie dzieje sie tak rzadko, żeby tego nie przewidziec w projektachja mam do pokonania schody, niby tylko pierwsze piętro ale to stara kamienica i są bardzo strome. Muszę szukać coś lżejszego
ja będę miała usg dopiero za dwa tygodnie. Ale ta twoja kuzynka to kolosika nosi w brzuszkua wasze dzidziulki ile ważą??
Aż tak daleko masz do Poznania? Chociaż skoro obiad po drodze, to pewni tak.usłyszałam że w październiku dziewczyny jadą do operetki do Poznania, a mi od razu powiedziały : "ty to chyba nie pojedziesz . . ." to jakoś tak mi smutno było
Dla pocieszenia powiem Wam, że mój mąż ma na koniec września zjazd archiwistów i cieszył się na niego cały rok, ale w zeszłym tygodniu odmówił przyjazdu, bo się dziecka spodziewa, a może różnie się zdarzyćNiedługo sylwester i karnawał a my karmiące matki będziemy musiały obejść się ze smakiem. Ale myślę że warto i nie ma czego żałować, z takimi kruszynkami przy boku![]()
Tylko ciekawe, kto się będzie cieszył w listopadzie?!ma termin na listopad ale jej bobasek waży 2200g i aż mi się głupio zrobiło bo mój maluszek waży 1490g
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość