święta prawda. Nasza Oliwka miała dysplazję wykrytą na szczęście w 3 tygodniu. Musiałam ją pieluchować i w 3m.ż na usg wyszło, że bioderka książkowe. Ostatnio spotkałam koleżankę ze szkoły rodzenia i u jej córeczki wykryto dysplazję w 7m.ż i prawdopodobnie zakończy się gipsem a nie wiadomo czy i to pomoże.akerl pisze:dobrze,ze szybko zauwazylas,ze cos sie dzieje bo pozniej rehabilitacja moglaby byc ciezsza
a jaki to jest domek? Góralski? Ale ci zazdroszczę, też mi się marzy domek, ale jak sobie pomyślę ile kredytu byśmy musieli wziąć to mi sie odechciewa.Magdzinka pisze:domku z bali
Ty sobie tak nie żartuj, bo dzisiaj rano dostałam oczopląsów. Ja nie jestem jeszcze na to gotowa fizycznie, muszę zablokować dostęp do niektórych rzeczy. Dzisiaj dwie szafy były "kontrolowane" podczas gdy myłam naczynia. Nie pamiętałam już gdzie pewne rzeczy są (teraz już wiem )Dora1 pisze:Oliwka ,a Ty męcz mamę ,męcz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość