Awatar użytkownika
paulina1978
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

09 wrz 2007, 18:22

no to ja sie tez melduje!!
dzisiaj taki brzydki dzien ze nawet mi sie nie chce komputera odpalac. chyba zaraz sobie zrobie pachnaca kapiel i powygrzewam troche kosciska i kregoslup :-D normalnie jak stara baba z reumatyzmem he he :-D

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

09 wrz 2007, 18:31

Potrzebuje masazu, placy mnie bola strasznie, a przeciez dzis nic nie robilam...

Mamo Zuzi ja wogole malo placze, chociaz dzisiaj spojrzalam na siebie w lustrze i sie poryczalam, nie wiem czemu :-D Jakis ze mnie taki nieczuly typ... Jedyny film na ktorym pociekly mi lzy to "Gladiator"...

Moj mezus ma wiecej dziwnych powiedzonek, ale wiekszosci to lepiej nie przytaczac :-D Prawdziwy goral... Ja sama czasami nie wiem czy on zartuje czy mowi cos serio... Bardzo specyficzne poczucie humoru! Ostatnio dzwoni do niego chlopak ktory ma przyjechac do pracy i pyta co ze soba zabrac, a ten mu mowi krem do rak, bo po dwoch tygodniach bez dziewczyny moga Ci sie porobic odciski :ico_szoking: Ja bym sie nie odwazyla tego powiedziec...

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

09 wrz 2007, 18:42

MAMOZUZI to :ico_brawa_01: dziś dla twojego mężusia :-D aha...a wózeczek bardzo fajny :ico_haha_01:

PAULINKA faktycznie z tą kąpielą ta super pomysł :ico_sorki: idę poleżeć chyba zaraz :-D

tak wogóle to cały czas mam leciutkie kurcze, dlaczego ten mój synek nie umie zdecydować się :ico_oczko: Julcia po południu znów zaczynała mieć coraz wyższą temp., jak miała 37,5 stopnia to dałam syropek i zasnęła biedulka :ico_chory: ale mi jej szkoda, :ico_olaboga: dziś zjadła tylko troszkę obiadku i nic więcej :ico_chory: :ico_noniewiem:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2007, 18:43

a ten mu mowi krem do rak, bo po dwoch tygodniach bez dziewczyny moga Ci sie porobic odciski :ico_szoking:
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: no, niezle, niezle...... :-D

Zazdroszcze Ci tego ze nie jestes placzka, ja swojego czasu tez tak mialam, ale teraz, w ciazy to padaczka normalnie, boje sie reklam ogladac, bo jak widze takiego slodkiego bobaska to :ico_placzek: :ico_puknij:
a wiecie, przydoluje Was troche......
Wczoraj na tym cmentarzu byl grob 6-letniej dziewczynki, podchodze z ciekawosci bo bylo sliczne zdjecie, patrze a to Polka :ico_szoking: Napisy po polsku a najgorsze ze wszystkiego bylo to, ze ten grobik byl tak sliczny, mnostwo kwiatow i .... laleczki babrbie tej dziewczynki i inne zabaweczki..... :ico_placzek: Jak nie miec dola ? Jak nie plakac? A moja Zuzia sie pyta mnie czy moze wziasc sobie jedna lale... bo ona jeszcze nie rozumie wszystkiego..... ja zaryczana mowie ze nie, a ona pyta dlaczego.... No i jeszcze musialam jej tlumaczyc to wszystko.... W koncu jak doszlam do tego ze tam jest pochowana ta dziewczynka co byla na zdjeciu moja zuzia z taakimi oczyma: "Zakopali ja tam?" :ico_placzek: wiec tlumacze ze ze tylko cialko a jej dusza i milosc i mysli poszly do nieba i tam stala sie Aniolkiem i fruwa w niebie. A Zuzia sie pyta: To ona nie ma cialka? Ja mowie ze nie bo jest takim dobrym duszkiem... No a ona lzy w oczkach ze ona chce miec swoje cialko jak bedzie Aniolkiem... :ico_placzek: Jejku Laseczki, co ja przeszlam wczoraj, to byl normalnie gwalt na mojej psychice... Dzis znow wracala do tego tematu, wiec powiedzialam krotko ze wyjasnie jej to za jakis rok jak bedzie starsza... No bo jak odpowiedziec na zarzut: "a mowilas ze tylko starzy ludzie umieraja itp"... Jak?
Tragedia normalnie, az sie boje innych pytan.... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

09 wrz 2007, 18:51

MAMOZUZI ja też mam taki problem bo julcia zaczyna zadawać takie pytania ,że czasem mi oczy wychodzą....nie wiem jak bym się zachowała na twoim miejscu bo ja też jej ostatnio mówiłam że tylko starzy ludzie umierają właśnie, bo ona coś do mnie w tym stylu, że ona nie chce być duża bo umrze....a tu takie coś .....ale temat :ico_szoking: :ico_placzek:

DOMINISIA ten tekst o kremie do rąk napisałam W. , ale się uśmiał :ico_brawa_01: hmmmm......im też się może przydać niedługo :ico_smiechbig: bo nie zawsze możemy mieć ochotę ...jak to MAMAZUZI mówi :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: "na obsłużenie" ich :ico_oczko:

eSKa
4000 - letni staruszek

09 wrz 2007, 18:58

Mamo zuzi no nie zazdroszcze ci takich pytań, i pomyśleć że to wszystko przed nami :-) A na Super niani też się pobeczałam :ico_placzek: No i oczywiście od razu naszły mnie myśli że przecież moj syn też może być taki niegrzeczny :ico_szoking: Na prawde nie wiem czyja to wina że niektóre dzieci są tak niedobre, przecież każdy rodzic chce wychować swoje dziecko jak najlepiej. A ci chłopcy to po prostu już było przegięcie :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-09-09, 19:00 ]
Agnieszka zyczę zdrówka twojej Julci, bidulka pewnie się męczy z temperaturą

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2007, 19:12

Podobno wiek okolo 5 r.z. to wlasnie wiek "takich" pytan.... No coz, trzeba sie uzbroic w duuzo cierpliwosci i pomyslowosci... z jednej strony nie mozna klamac a z drugiej tak dozowac takie wiadomosci aby dziecko mialo poczucie bezpieczenstwa i nie zylo w poczuciu ze jego rodzice tez "moga" umrzec.... ciezkie tematy....
A ci chłopcy to po prostu już było przegięcie :ico_olaboga:
dokladnie :ico_olaboga: zwlaszcza ten najstarszy, jakie slownictwo :ico_szoking: Ale najsmutniejsze jest to, ze w tych "niedobrych" dzieciach drzemia naprawde dobre serduszka. Pracowalam w swietlicy socjoterapeutycznej z taka grupka chlopcow 10-12 lat, oj co ja sie z nimi na poczatku mialam. Ale jak zobaczyli ze zawsze jestem za nimi, nawet jak ich karze, ze chwale ich najmniejsze osiagniecie i tlumacze, tlumacze, tlumacze, to zdobylam ich serduszka i pedagog szkolny nie wierzyl ze mam taki z nimi kontakt. Ale ile ja nerwow wyplakalam przez tych gnojkow na poczatku..... :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-09-09, 19:17 ]
No wlasnie Aga, kuruj Julke!!! Ale wydaje mi sie ze jakby to mialo byc "cos" wiecej to juz by sie rozwinelo... a tak to chyba maly wirus :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

09 wrz 2007, 19:30

no mi też się tak wydaje, śpi sobie, to dobrze, niech się wypoci :ico_noniewiem:
ESKA :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2007, 19:51

Kiedyś rozmawiałam o tym z M. jak to będzie jak Zuzia zacznie pytać o różne rzeczy i doszłam do wniosku,że będę wysyłać do tatusia :-D Mój mąż jest bardzo cierpliwy, da sobie radę chłopina :-D
agnieszka01.04, ale mi szkoda Twojej córci!

[ Dodano: 2007-09-09, 19:57 ]
Dobrej nocki, Mamuśki! Idę oglądać "Skazanego na śmierć"...... i zrobię sobie budyń "Słodki kubek"- uzależniłam się :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

09 wrz 2007, 20:17

a ja pomaluję paznokietki u rączek :ico_brawa_01: MAMOZUZI a co mam być gorsza :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”