mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2007, 11:59

bardzo mi sie podoba twoje podesjcie
Paulina :ico_sorki: dzieki za twoje slowa, bo ja wiesz, zapre sie, ale ja i tak to gdzies przezywam i moralniaka mam.. Ale sie przed nim nie przyznam, o nie :ico_nienie:
Przed chwila dzwonil, to mu jeszcze nagadalam co mialam na sercu i sie rozlaczylam.... Bo pyta sie co robie? No wiec zgodnie z prawda odpowiadam "Sprzatam piwnice po raz drugi2 (z naciskiem na "drugi", bo miesiac temu sprzatalam ale juz mi tam syfu narobil a ja chce miec tam miejsce na inne rzeczy. )On na to: No cos ty nie sprzataj, ja posprzatam!!! (Witam w Klubie Ulamisiula, moj tez gotuje sobie po pracy , juz to widze.... ).... Pyta sie po co to robie, wiec mu odp. ze tak mnie wk...es ze musze gdzies nadmiar energii stracic... Idiota jeden!!!
*No wiec sobie posprzatalam, tak ze mi kregoslup do nonono wchodzi... i mi troche wod pocieklo, na pewno bo w pewnym momencie to polecialo ze mnie jak z takiego kraniku cos cieplego (nie mocz), zupelnie przezroczyste i calutkie majtki w kroku mam zalane. A zobaczymy... pewnie i tak mnie nie ruszy. A z drugiej strony to bym chciala bo bym sama pojechala sobie do szpitala i dopiero pozniej do niego zadzwonila, zeby se nie myslal ze bez niego to juz sobie nie dam rady. W nosie z facetami!!!

[ Dodano: 2007-09-11, 12:04 ]
Agniesia, no cholera ze nie ma Twojego lekarza... Amierzysz sobie to cisnienie teraz? Jakie masz? A moze pojdz na Izbe Przyjec zeby to po prostu tylko skonsultowac???
To my ciagle mamy ta sama pralke??
No ten tekst mnie rozwalil :-D :-D :-D
Ciekawa jestem po ile sa w Norge lezaczki, ja tutaj patrzylam na Chicco (taki blekitny w kwiatuszki, szeroki, mieciutki) i kosztowal cos 560 koron.... :ico_noniewiem: W Polsce cholerka taniej mozna kupic a my durni nie kupilismy.... :ico_puknij:

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

11 wrz 2007, 12:13

MAMOZUZI :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: to fakt że podejście masz super i mi też się bardzo podoba, ale dziewczyno nie rób nic kosztem siebie i dzidzi :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: ....tak ci gadam.....ale kurcze ja to mam takie głupie myślenie :ico_puknij: że jak mnie W. wk....to nawet bym chciała żeby coś się ze mną działo, bo by dopiero miał nauczkę :ico_puknij:
ale kochana dbaj o siebie :ico_ciezarowka: :-)

[ Dodano: 2007-09-11, 12:18 ]
kurcze ja nie mam jak zmierzyć tego ciśnienia, bo nie mam ciśnieniomerza :ico_olaboga: a boję się iść na izbę do szpitala, że jeszcze mnie zostawią, a tu dom, julcia...chyba poczekam do jutra, może nic się nie stanie jak myślicie? :ico_noniewiem:
DOMINISIA no mnie ten tekst też rozłożył na łopatki :-D :ico_oczko:

Awatar użytkownika
paulina1978
Już śmiało chodzę po forum!

11 wrz 2007, 12:23

no niestety dzisiaj znowu ja spalam na kanapie w pokoju bo sierota ze mnie wczoraj nie zdazylam zajac lozeczka w sypialni bo jak glupia dlugo ogladalam tv i mezulek sie wtrynil wczesniej. no to sobie przeciez pomyslalam ze nie zrobie mu tej satysfakcji i nie poloze sie kolo niego :ico_puknij: tylko wole przecierpiec juz na tej wersalce. ale dzisiaj to sypialnie chyba bede okupowac od 17.00 tak jak maz mamy_zuzi he he :-D
ja juz sobie powiedzialam nie dam za wygrana dopoki bukietu kwiatow nie zobacze i nie uslysze przeprosin. a niech ma za swoje. :ico_nienie:
a jak mnie jeszcze zdenerwuje to mu powiem ze zaczynam rodzic ale zeby sie nie wysilal i nigdzie mnie nie zawozil bo poroadze sobie sama bez niego :-D

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

11 wrz 2007, 12:31

PAULINKA trzeba było go wygonić :ico_noniewiem: :ico_oczko: i masz rację nie popuszczaj, bo mu się należy, bądź dzielna jak MAMAZUZI :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2007, 12:40

Jakby te chlopy przeczytaly jaki my sie nawzajem nakrecamy to by nam te komputery przez okno powywalali :ico_haha_01:
Ja tak z tym porodem gadam, ze bym sama pojechala, ale nie martwicie sie nie popuscilabym mu ogladania mojego Cierpienia hihihi on chyba tylko na to czeka :ico_oczko: Ale do szpitalka sama bym pojechlala chocby po to aby mu pokazac ze na samochodzie i jego inicjatywie swiat sie nie konczy. :ico_haha_01:
Agnieszka, w kazdej przychodni byle pielegniara ci cisnienie zmierzy.
Paulina, to dzis beda zawody u Was w domku :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!

11 wrz 2007, 12:42

Agnieszka czasami w aptekach sa aparaty do mierzenia cisnienia i mozna pojsc i za darmo sobie zmierzyc. Nie masz gdzies w poblizu takiej apteki??

Oj Paulina to dalas sie wykolegowac :-D A ja nie pamietam kiedy ostatni raz spalam tak blisko Krzyska. Bo my mamy dwie kolderki i ogromne lozko i ja spie na jednym koncu a on na drugim, a dzis oddalam kolderke koledze i spalismy pod jedna, wiec sila rzeczy musialam sie do niego przytulac chociaz bylam troszke zla... A on wariat od razu zaczal myslec ze ja czegos tam chce... :-D nie wiem czego :-D

Kolejny tekst Krzyska ktory mnie rozwalil, wczoraj przychodzi do nas jego pracownik i tak na zarty zaczyna: Szefie... Na co moj maz do niego: Zapamietaj sobie, szef kazdego faceta lezy na worku, ja jestem Krzysiek :ico_szoking:

Mamo Zuzi uparta z Ciebie kobieta, ale to dobrze, lepiej byc upartym niz cos postanawiac i potem po sto razy zmieniac zdanie... A lezaczek... Kurcze, u nas prawie 700 koron, ale mam kase od chrzesnego wiec udam ze ceny nie widze... a chce kupic o taki:
http://www.allegro.pl/item240891846_fis ... _15zl.html
w Polsce duzo taniej ale co mam zrobic...
A Ty myslalas o tym??
http://www.allegro.pl/item230863535_chi ... ay_07.html

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2007, 12:48

Tego Fisher Price ma moj brat i z tego co wiem to jest zadowolony.
A ja chce taki:

http://www.allegro.pl/item243077110_lez ... od_ss.html
tylko tu jest z taka wkladka redukcyjna dla noworodka jak w tych Chicco co ty mi pokazalas.

Awatar użytkownika
Dominisia

Wielu rodziców wozi swoje dzieci samochodem, aby zasnęły. Ten uspokajający leżaczek ma funkcję delikatnych wibracji, które mają na dziecko podobnie kojący wpływ, jak jazda w foteliku samochodowym

Musialam to wkleic, wyczytalam to na jednej z aukcji internetowych :ico_smiechbig: Pamietajcie! Dziecko jak nie chce zasnac to do samochodu z nim :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
paulina1978

mamo_zuzi no zebym tylko z tych dzisiejszych wyscigow to rodzic nie zaczela he he :-D

Dominisia dokladnie taki sam mi sie lezaczek podoba i jeszcze taki:
http://www.allegro.pl/item242157435_pro ... l2007.html
bo ten ma kolezanka i tez jest z niego bardzo zadowolona a maly uwielbia jak go ten fotelik po dupci wibruje he he :-D

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2007, 12:49

Wsadzam pizze do piekarnika, bo cos zglodnialam :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”