Ja zanim zaszłam w pierwszą ciążę ważyłam 48kg i wyglądałam jak miss anoreksji ale miałam bardzo stresującą pracę i do tego szkoła mało jadłam dużo paliłamChciałabym znowu ważyć tak 62kg.
To prawda też tak słyszałam i czytałam w wielu książkach. Ale wszędzie piszą i mówią żeby na początku unikać tych wszystkich "groźnych" rzeczy i później dopiero wprowadzać je stopniowo do diety. Nie wiem generalnie ile czasu musi minąć, ale to też chyba zależy indywidualnie od dziecka. Jedni mówią, że 3 miesiące, inni że pół roku, a niektóre dziewczyny, że od razu wszystko jadły.nam ostatnio pediatra mowil, ze lista ta powstala na podstawie roznych alergii u dzieci (taka jakby zbiorowka) wiec nie oznacza, ze akurat Twoje dziecko bedzie reagowalo uczuleniem np. jak zjesz rybe
No właśnie niestety oboje z mężem jesteśmy alergikami. I co najciekawsze moja alergia objawiła sie nagle na studiach a jego już po ślubie.Mysle, ze trzeba wziac pod uwage to czy rodzice maja na cos uczulenie (tzn. my i nasi mezowie) bo jesli tak to jest duze prawdopodobienstwo, ze dziecko tez bedzie uczulone
Każda okazja jest dobraFajnie bedzie okazja, żeby sie jako tako ubrac i uczesac bo ten tydzien caly czas chodze w dresie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość