Po urodzeniu stosowaliśmy Rossmanna, nie chcieliśmy Pampersów, bo są nasączone aloesem chyba, a wolałam niczym nie działać na skórę Jaśka. Ponieważ jednak wszyscy zachwalali Pampery - kupiliśmy paczkę NewBaby - i niestety nie byliśmy zadowoleni. Nie uczulały, ale z każdej pieluchy mu wylatywało:-( Wypróbowaliśmy w tym czasie jeszcze Dady z Biedronki (fajne) i Happy. Któregoś razu musieliśmy przebrać Jaśka u koleżanki i z konieczności założyliśmy mu Pampersa 3. I luzik
  Po urodzeniu stosowaliśmy Rossmanna, nie chcieliśmy Pampersów, bo są nasączone aloesem chyba, a wolałam niczym nie działać na skórę Jaśka. Ponieważ jednak wszyscy zachwalali Pampery - kupiliśmy paczkę NewBaby - i niestety nie byliśmy zadowoleni. Nie uczulały, ale z każdej pieluchy mu wylatywało:-( Wypróbowaliśmy w tym czasie jeszcze Dady z Biedronki (fajne) i Happy. Któregoś razu musieliśmy przebrać Jaśka u koleżanki i z konieczności założyliśmy mu Pampersa 3. I luzik  Zauważyliśmy, że Pampki są najbardziej chłonne, no i z trójek nic mu nie szło nogawkami. Od tamtej pory używamy tylko Pampków. Teraz zamierzamy jeszcze wypróbować Huggisy Premium.
  Zauważyliśmy, że Pampki są najbardziej chłonne, no i z trójek nic mu nie szło nogawkami. Od tamtej pory używamy tylko Pampków. Teraz zamierzamy jeszcze wypróbować Huggisy Premium. ale po 3 tygodniach ciągłęgo prania i prasowania i peluch i ciuszków zrezygnowałam. Od tamtej pory tylko jednorazowe i ja zraziłam się do huggisów a tak to reszta jest okej - nawet te nie orginalne np.: z lidla i rossmana
  ale po 3 tygodniach ciągłęgo prania i prasowania i peluch i ciuszków zrezygnowałam. Od tamtej pory tylko jednorazowe i ja zraziłam się do huggisów a tak to reszta jest okej - nawet te nie orginalne np.: z lidla i rossmana Myslalam ze taniej wyjdzie ale podliczajac ile wody i proszku sie zuzyje i czasu sie w to wlozy to nie ma sensu
 Myslalam ze taniej wyjdzie ale podliczajac ile wody i proszku sie zuzyje i czasu sie w to wlozy to nie ma sensu  Pamietam ze przez to ciagle pranie az plecy mnie bolaly od tego rozwieszana.Bez sensu naprawde.Przy drugim dziecku od razu wystartowalam z pampersami.
 Pamietam ze przez to ciagle pranie az plecy mnie bolaly od tego rozwieszana.Bez sensu naprawde.Przy drugim dziecku od razu wystartowalam z pampersami.Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość