wiec zrezygnowaliśmy wogóle z kojca bo wydawać pieniądze na coś co zajmuje miejsce nie ma sensu i bawiła sie na kocyku rozłożonym na podłodze kiedy zaczęła chodzić to było ciężko bo musiałam za nią biegać ale moje dziecko nienawidzi mieć ograniczonej przestrzeni
 wiec zrezygnowaliśmy wogóle z kojca bo wydawać pieniądze na coś co zajmuje miejsce nie ma sensu i bawiła sie na kocyku rozłożonym na podłodze kiedy zaczęła chodzić to było ciężko bo musiałam za nią biegać ale moje dziecko nienawidzi mieć ograniczonej przestrzeni  teraz już chodzi sama i wróciliśmy do kojca drewnianego bo tam lubi sie bawić i ja wiem że jest tam bezpieczna i ma dużo miejsca i sprawdza sie w końcu
 teraz już chodzi sama i wróciliśmy do kojca drewnianego bo tam lubi sie bawić i ja wiem że jest tam bezpieczna i ma dużo miejsca i sprawdza sie w końcu  ale myślę ze kojec taki turystyczny to chyba jest rozwiązanie dla malca ale tylko na pewien czas bo potem musimy dostosowywać miejsce zabawy do rozwoju naszego dziecka tak przynajmniej było u mnie
  ale myślę ze kojec taki turystyczny to chyba jest rozwiązanie dla malca ale tylko na pewien czas bo potem musimy dostosowywać miejsce zabawy do rozwoju naszego dziecka tak przynajmniej było u mnie 
No kupcie kojec będziesz miała go na dole a do góry zwykłe łóżeczko to chyba będzie najlepsze rozwiązanie,ale moim zdaniem to ze inne dzieci się tak chowały to nie argument do tego żeby i Twoje się chowało tak samo wiesz ,my mamy zawsze wiemy lepiej co potrzebuje nasze dziecko, a każde dziecko jest innePaulina82, też bym pozostała przy takim rozwiązaniu. Ale mąż i teściowa naciskają - uważają, że kojec to wręcz konieczność.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość