Paulina ale masz slicznotke!! Normalnie cukiereczek i jeszcze tyle rozu wkolo :) Ja tez mialam podobne skojarzenie jak Mama Zuzi ze macie z corcia podobne minki, zbieg okolicznosci albo prawda?? Mam nadzieje ze nie zalujesz ze zdecydowalas sie rodzic naturalnie, co??
Wogole to co tu tak pusto?? Ja wlasnie szykuje kolacyjke romantyczna :) Stol juz przystrojony, winko w lodowce, Maly nakarmiony teraz sobie lezy obok mnie i bawi sie lapkami, wiec pewno za chwilke zasnie. A na pewno zasnie ok.20, wtedy mezulek ma wrocic z pracy. Normalnie nie wiem co ja dla niego taka mila jestem No i w srode moze wybierzemy sie po suszarke na pranie, bo z tymi stojakami to ja juz sily nie mam, a tak to do praleczki, do suszareczki i heja z prasowankiem :)
Jasiu taki Maly, nie brudzi sie, a pranie jest codziennie. Musze mu obciac paznokcie, bo dzis podrapal sie po buzce, tylko kurcze troszke sie boje... Zaczekam az zasnie snem niedzwiedzia i moze wtedy sie mi uda.
No i dzis kupilam mu nowe smoczki z Aventa, jakas nowosc, co to bardziej przepuszcza powietrze, drogie pieronstwo, ale ja mam slabosc... No i kupilam pieluszki Libero, mam w domku jeszcze cala paczke pampersa, ale one przeciekaja!! Albo ja jestem jakas lewa i nie umiem ich dobrze zalozyc, a te Libero sa spoko. Tylko czy one sa w Polsce?? Nie wiecie moze??