[glow=red]Małgorzatka [/glow], Gratuluję - ja powiem Ci szczerze - gdybym nie poszła do szkoły- zdecydowałabym się na dzidzię włąsnie teraz ( bardzo chciałam mieć bliżniaki) ,wszystko praktyczni uż masz dla dziecka , urodzi się w podobnym czasie więc ciuszki na czasie;-) Mówię tak bo nie powróciłam jeszcze do swojej figury sprzed ciąży i nie szkoda mi by było ciałka;-) A tak to przez szkołę czasu bym nie miała. Bo przez całę zajęcia jest mój mąż z małą- ja nie mogę na nikogo liczyć ..Poprostu on sam nie dała by rady z dwójką .. Ale gdybym siedziała w domu i opiekowała sie jednym to jaka róznica - jedno czy dwójka. pozatym synuś już będzie chodził więc luzik.. U nas są takie wózki ( moze widziałaś ) , że wózek dla maleństwa i z tyłu jest taka deseczka na kóleczkach i dziecko się trzyma i mamusia ma 2 pod ręką ,, nie wiem jak Ci to wytłumaczyć , jak jesteś ciekawa to przyślę linka.. Tu co druga osob ama taki wózeczek to rodzą dzieci na potęgę bo wysokie rodzinne jest

Także raduj się Kochana, my za 2 latka bedziemy gonić z brzuszkami a Twoje bąble będą się już razem bawiłya Ty będziesz szczęsliwą mamuśką z odchowanymi szkrabami;-) Dużo zdrówka..
[ Dodano: 2007-10-03, 14:14 ]
asia_m mogę spytać ile za niego dostałaś?? Bo nie wiem ile mam za niego krzyknąć , a mój jest pewnie jak Two na gwarancji..
Wiec cena będzie podobna ..
Zaraz sobie posprawdzam spacerówki o których mówiłas ..Podoba mi się BABY DESIGN 400zł kosztuje więc w miarę ok..
Byłam ostatnio w sklepie i spodobałą mi się spacerówka PEG PEREGO ale kosztuje 1000zł

za następny wózek tyle nie dam...
Bardzo współczuje mamusią które nie przesypiają nocy ..
Ja już nie pamiętam jak to było..Odkąd dałam Julci butlę to mam święty spokój i przesypia całe noce od 19.30----9.30 ,,, czasami wstaje o 7 przywitać i pożegnać tatusia jak idzie do pracy;-)
[ Dodano: 2007-10-03, 14:16 ]
Iwona77, mi się ten Implaścik podoba i chyba nawet bym go nie sprzedała gdyby nie był taki duży... sama nie potrafię go złożyć jak mam Julcię na rękach , zależy mi na spacerówce którą mogę złożyć jedną ręką trzymając Julkę..
[ Dodano: 2007-10-03, 14:18 ]
A co do tych zdjęć to nie potrafię naprawdę wkleić .. chyba ż któraś z dziewczyn byłąby tak dobra i wkleiłą by za mnie? podałabym hasło i wysłała zdjęcia...jeśli chodzi o takie żeczy to nie jestem w temacie

i dla mnie to czarna magia