dzięki dziewczyny
zdjęcia były późno bo mi coś fotosik się zacinał
kamizela, no weź nie przeginaj z tymi kompleksami!!! ale zmiana fryzury na prawdę humor poprawia

jakby co...
KUlka, u nas to dzisiaj taka zimnica była że mi ręce od trzymania wózka zmarzły i pomyślałam o rękawiczkach

i pochmurno i mgła...
GLIZDUNIA, ja to Twoją Mayeczkę za oczęta zawsze podziwiam i urok nieodparty posiada Twoja córcia hihihi

a co do włosów to po pierwsze to garściami mi wyłażą i przy długich to normalnie kłęby wychodziły

a poza tym to już miałam ochotę na odmianę i bardzo fajnie się teraz czuję i szybko schną i w ogóle fajnie mi...
a z tym dławieniem to Iga też czasami ma podobnie tylko mnie to się wydaje że ona ma za dużo śliny i jak niezdąży jej połknąć to wtedy się dławi i krztusi i tez muszę ją podnosić

i strach echhhhh.....
a i mam podobnie jeśli chodzi o marudzenie hahahahaha tzn. mam wrażenie że jak jest R to Iga spokojna i super humorek a marudzi i płacze najczęściej jak sama z nią jestem

może wtedy ja już zmęczona jestem i ona to wyczuwa i dlatego marudna - no nie wiem...
ladybird23, moja też ma pić 3,5 ml syropu - Eurespal, i też mam walkę o to bo on okropny jakiś gorzki

i kurczę wypluwa, pręży się i ryk na cały dom
[ Dodano: 2007-10-06, 17:25 ]
ANES, ja chętnie

może osobiście ???