Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

07 paź 2007, 10:48

qrde napisałam posta i mi wcieło :ico_zly:

karolas i badz tu mądry ...tak wiem ze sa za małe ,ale nawet tego linka co mi wysłałaś one sa od 12 mscy to czemu 12cm wkładka ma ? :583: no i jak tu kupic bez miary jak takie głupawki wypisują moja ma 12 cm noge no ale muszą byc większe :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 paź 2007, 11:00

BEATRIS kurcze no własnie zauwazyłam ze głupoty wypisuj ahhhmmmm to juz nie wiem hyba najlepiej isc prosto do sklepu i z dzieckiem kupic je bo przez allegro nie masz pewnosci czy dobry rozmiare kurcze. Bede w takim sklepie z tymi butkami ale dopiero ok. wtrorku to moge zoabaczyc na zywo jak to jest z ta rozmiarowka co? i ci napisze :ico_oczko:
A w ogóle zapytaj Gosie jaki ona rozmiar kupiła dla Michałka i od razu ile cm. ma Michas stópki moze mu mierzyła :-)

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

07 paź 2007, 11:12

ok karolas to zobacz a ja sie spytam gosi no bo szukam na allegro i nic niw widze zeby cos miało ponad 12 cm

jak patrzałam w sklepie kapciuszki dla niej to 18 była ok' i było troszke luzu

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

07 paź 2007, 11:20

No witajcie laseczki :-D Proszę jak tu sie ożywiało i to mi się podoba :ico_brawa_01:
ALE PORUSZENIE Z BUCIKAMI :ico_smiechbig: dzięki że wam się podobają mi też i dlatego je kupiłam :-D I teraz pokolei;
karolas, ty moje przyjaciółeczko :diabel: co ty właściwie tu robisz,szukasz mnie,hi,hi JA JESTEM, tylko ciebie wogóle niedałaś się znać na gg i co ty tu piszesz??? :ico_nerwusek:
beatris75, były jeszcze różowe i czerwone, a dałam za nie 15zł, tak jak znalazłaś na alegro! Jak chcesz to oczywiście i chętnie ci kupię ;-) Tylko powiedz co i jak (jestem otwrta na wszystko...no prawie)!
urmajo, biedulka, masz to co ja przeszłam niedawno, ale rób jak najczęsciej, żeby małej ulżyć- trzymam kciuki, żeby było dobrze. Buziaczki dla Majeczki :588:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

07 paź 2007, 14:58

gosia :ico_sorki: kup mi je ,a jaką twój Micho ma stupke? bo wiesz muszą byc większe troszke ...jakbyś była taka dobra kolezanka to wez mi je , a jakby juz nie było rózowych to wez czerwone .... pokryje koszty przesyłki :-D

ale zrobiłaś zament z tymi kozakami :ico_olaboga: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

ahaaaaaaaaaaaaa... GOSIA SUPERAŚNA FOCIA :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
nana

07 paź 2007, 18:18

Becia nie ma problemu :ico_haha_01: mój Micho ma 11cm.stópkę, generalnie jest tam napisane że od 6 do 12 miesięcy!!!
Takie tam kozaczki,a tyle radości i zamieszania :ico_brawa_01: . A co do foci, to o jakiej mówisz?
Ico z tego jak nic tu sie niedzieje marcóweczki zamarły czy cóś :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

07 paź 2007, 19:00

Ale cisza. :ico_szoking:

Ja korzystając z okazji zasiadłam i co.........prawie nic do czytania.

A moja Majeczka mimo przeziębienia robi coraz większe postępy w samodzielnym siadaniu i nawet wstawaniu. Jak chwyta się moich palców to samo siedzenie już nie wystarcza. Koniecznie trzeba wstać :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

07 paź 2007, 19:05

dziewczyny właśnie kupiłam śpiworek :-D :-D :-D nie jest za duzy ,ale co tam za rok najwyzej kupi sie większy :-D

a oto on :one: http://www.polskaanglia.pl/allegro/roan ... 600/10.jpg 90cm x40 za jedyne 59zł + przekaz

Awatar użytkownika
urmajo

07 paź 2007, 19:26

beatris75 fajny. A masz pasujący do niego wózek Roan?

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

07 paź 2007, 20:02

Witajcie dziewczynki :-)
Właśnie wróciliśmy z weekendowego wyjazdu :-D Tyle tylko że malutką uspałam i nawet jeszcze bagaży nie rozpakowałam a już na tt siedze :ico_wstydzioch:

Właśnie skończyłam czytać co napisałyście przez weekend :ico_oczko:
nana super kozaczki, strasznie mi się podobają :ico_brawa_01:
urmajokarolina współczuję Wam że macie chore dzieciaczki. Trzymam mocno kciuki żeby jak najszybciej im przeszło...
gozdzik cieszę się że Wam się udał wieczór :ico_brawa_01: My też wogóle nie wychodzimy wieczorami bo Emi doskonale wyczuwa naszą nieobecność, budzi się z płaczem i tak i tak musimy wrócić do domu bo udaje się ją tylko przy cycku uspokoić. A 14 mamy pierwszą rocznicę ślubu i chciałam ją spędzić we dwójkę z mężem poza domem... Ach nic zobaczymy jak to będzie. Może akurat się uda :ico_noniewiem:

A u nas póki co nie ma jakiś większych postępów rozwojowych :ico_noniewiem: Emi dalej nie siedzi samodzielnie, zaczyna pupkę do góry dźwigać :ico_oczko:
Ale za to jest postęp w gadaniu. Pięknie mówi tata i mama i ostatnio nauczyłam ją bić brawo :ico_brawa_01:

Dobra uciekam przynajmniej trochę bagaży rozpakować no a poza tym zaraz skazany na śmierć leci :-D
Zajrzę jak mi się tylko uda później. Miłego wieczorku

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”