Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

20 paź 2007, 21:24

:ico_spanko: obejze kryminalnych do końca i nyny w kimonko :-D

DOBRANOC

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

20 paź 2007, 21:35

beatris75, co ty dziś tak wcześnie :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:idziesz nynki?
Ale w zasadzie nic się tu niedzieje, to ja też spadam niekoniecznie nyny ;-) :065:
Jak co to dobrej nocki :-D

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2007, 08:58

witajcie widze ze ja dziś pierwsza nocka upłyneła nam wmiare spokojnie niestety Julka znów zaczeła mi bardziej kaszleć i dzis jednak podałam jej ten antybiotyk bo boje sie żeby to jej jednak na oskrzela nie poszło bo u nas w domu totalny szpital mnie rozłożyło na amen ledwo dycham i pewnie temu Julka sie gozej czuje bo teraz ja ją zarazam a juz myslałam ze sie obedzie bez antybiotyku :ico_placzek: ale co zrobić

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

21 paź 2007, 09:09

Witajcie dziewczyny.
Ale naklikałyście mimo weekendu. To lubię. Ja w weekendy mam okrojony dostęp do netu, bo mąż i syn okupują kompa. Teraz mąż jeszcze w łóżeczku, a synek nagrabił sobie i ma karę na granie.

U nas nocka standard, pobudek kilka , ale tylko na jedzonko.
Wczoraj pogoda była okropna, cały czas padało i było zimno jak cho....ercia. Zaliczyliśmy tylko zakupy i poza tym siedzieliśmy w domku. Za to mieszkanie mam na błysk :-D
Dziś pogoda już troszkę lepsza, tzn na razie nie pada, ale zimnica.

gozdzik i Aga26 to straszne, że u Was już śnieg leży. Ja osobiście nie przepadam za zimą, chyba, że świeci piękne słoneczko, leży bialutki śnieżek, a ja na to wszystko patrzę z okienka w cieplutkim domu. :DD

gozdzik to przykre, że Juleczka ma się gorzej, ale po antybiotyku na pewno będzie szybka poprawa. A Ty się kuruj. Trzymajcie się dziewczyny. Przesyłamy najlepsze fluidy jakie mamy.

beartis75 fotki superanckie.

karoilna24 poprosimy foteczki z weselicha. Na pewno wyglądałaś zjawiskowo.

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

21 paź 2007, 10:48

witaski

nocka bez komentarzy :ico_zly: .....
gosia no niekoniecznie spać ,ale sie wyniosłam z TT bo co tu robic? :583: w zasadzie poszłam spać o 2 :-D :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-10-21, 15:29 ]
:512: uuuuuuuuuuuu .................

:ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-10-21, 16:57 ]
zabawa z bratem :ico_brawa_01:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2007-10-21, 16:58 ]
:ico_szoking: :ico_olaboga: od rana nikogo nie było tylko ja sama do siebie gadam :ico_brawa_01: ale fajowo :-D

Awatar użytkownika
urmajo

21 paź 2007, 18:44

No dziewczyny.
Ja rozumiem wybory wyborami, ale żeby spędzać na nich cały dzień?

beatris75 fajowe fotki. Dobrze mieć takiego dużego brata. :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

21 paź 2007, 22:50

:512: uuuuuuuuuu ...ale czad :-D znowu pusto

no to do jutra

[ Dodano: 2007-10-21, 23:09 ]
ahaaaaaaa jeszcze jedno

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: DLA KACZORA DONALDA

:-D

[ Dodano: 2007-10-22, 08:14 ]
:512: bryyy... :-D

22.X poniedziałek

nadszedł cza kreskówek :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2007, 08:40

witajcie u nas nocka spokojna Julka sie juz lepiej czuje nie wiem czy to przez ten antybiotyk choć troche mam wyrzuty ze spekałam i go podałam :ico_noniewiem:
u nas za oknem wstrętnie zimno buro ....po prostu jesień pełna gębą :ico_zly:
Julka zasneła a ja robie sobie sniadańko

[ Dodano: 2007-10-22, 08:41 ]
heheh chyba cos mi sie przypaliło :ico_haha_01: tak to jest jak sie zasiedzi na tt

Awatar użytkownika
urmajo

22 paź 2007, 08:44

witajcie z rana.
Mnie dziś raczej nie będzie na tt. Dużo spraw do załatwienia.

gozdzik cieszę się, że z Julką już lepiej. Nie powinnaś mieć absoutnie żadnych wyrzutów sumienia, jak widać lek zadziałał, a poza tym wszystko jest dla ludzi jak się umiejętnie z tego korzysta.

Awatar użytkownika
nana

22 paź 2007, 08:57

WITAJCIE MARCóWECZKI, co to za póstki.... :ico_szoking: :ico_szoking:
Ja przepraszam, że wczoraj niezawitałam ale jakoś czasu zabrakło. Wczorajsza niedziela była bardzo udana :-D rano sobie troszke pospaliśmy :-) Niestety mój mężuś musiał jechać do sklepu, bo zabrakłoby masła i mleka. Poczym jak wrócił z zakupami miał dla mnie miła niespodziankę, to był normalnie dla mnie :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: bukiecik czerwonych różyczek, aż zaniemówiłam z wrażenia :ico_brawa_01: Pózniej zjedliśmy śniadanko i zadzwoniła moja siostra, czy mogą wlecieć tak na szybką kawusię, bo są przejazdem, wię wpadli. Mimo na wczesną porę, ale były super odwiedzinki :ico_haha_02: W zasadzie miałam się pakować, bo jechaliśmy na stare śmieci(na wybory) i do teściów na obiadek,ach przynajmiej nie musiałam robić,uff :-D Także po obiadku, poszlismy na wybory i spacerek, ale zimno było,brrr. Przy okazji po spacerku, weszlismy do H&M kupić Maksiowi czapkę i rękawiczki, bo juz wyrósł ze wszystkiego, a przy okazji Michasiowi też kupiliśmy, a właściwie to teściowie zasponsorowali g;) wkońcu są dziadkami, no nie? Aaa i co najważniejsze, Michaś w drodze powrotnej ssał smoczka :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: hmm, może się w końcu nauczy, byłoby super :-D Pzynajmiej jak jest wiatr, nie łykał by tyle powietrza, a on sobie lubi jeszcze gadać, śpiewać i pózniej łyka to wszystko!!!No jak przyjechaliśmy do domku, to oczywiście akcja wieczorny rytuał z dzieciaszkami :-D i spanko. Tyle tylko,że obydwoje mieli za dużo wrażej i mieli proble z zaśnięciem :ico_placzek: mój mąż zaczął się wściekać na Maksa, bo jak idzie za późno spać, to ma problem żeby rano podnieć się do przedszkola, a wstaje wcześnie! Michaś też, niby śpiący cycusia pocyckał i bawmy się :ico_szoking: No to juz wiedziałam, że kręci go kupa i musi się troche pobawić i będzie ok. No i tak tez było, poszła kupka i w tedy poszedł już spać :-D :ico_brawa_01:
A my z mężem czekaliśmy na ogłoszenie wyników wyborów, a tu co chwila ściemniaki jakieś, ooo nie jaja jak berety zabrakło kart do głosowania-śmiechu warte, to tylko u nas w polsce mogło się tak zdażyć!!!
Ciekawe jak wam minął wekend? Byłyście na wyborach? Jak zdrówko, tych naszych chorych dziewczynek?
beatris75, ale poszłaś szeroko...1000post, oszalałaś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_smiechbig:

[ Dodano: 2007-10-22, 09:04 ]
gozdzik, super, że już lepiej!Widzisz antybiotyk zadziałał, widocznie rozwinęły sie bakterie i nie masz co sie bać podając antybiotyk, bo jak trzeba to trzeba i nic na to nieporadzisz, ważne że podziałał :-D
urmajowspółczuję ci od samego poniedziałku załatwiać urzędowe sprawy, blee nielubię!
Mój Michu śpi, a ja ide w pielesze domowe. A pogodda pod wszelką krytyką!!!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”