sliczne te ciuszki macie :) ja tez juz uszykowałam ubieram najpierw body z krotkim rekawem potem koszulke na to pajacyk polarkowy a na to jeszcze kombiznezon taki juz zimowy i do fotelika ewentualnie przykryje jeszcze kocykiem - tak nam radzila polozna, wezme tez w razie czego dodatkowe spodenki pod spod gdyby bylo bardzozimno tak jak jest np. teraz... ale od soboty ma byc ok. 15 stopni i niech tak lepiej sie utrzyma - byloby przyjemnie :) a nie taki ziab jak jest teraz ....
u nas po cc wypuszczaja na 6 dzien a tak to po 3 dniach i nie trzeba brac nic dla dziecka - chyba , ze pampersy jak sie nie chce tetrowych uzywac a tak to maja wszystko... dla siebie tez nie musze brac niczego podklady maja i te big podpaski takze - mimo to mam spakowana wielka torbe :)
ja dzis mam kiepski nastroj ... ciagle wszystko mnie wkurza i boli mnie cały brzuch nie moge sobie miejsca znalezc i najchetniej to juz bym urodziła .... dzis nawet mi sie snilo, ze w koncu tule swoja corcie i ja przewijam... mam juz czasem dosc tej nieporadnosci, ociezalosci i niedogodnosci ciazowej...