Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2007, 07:16

Witajcie o poranku nocka nawet nawet ale o 3 wylądowała u nas w łózku i spaliśmy do 6 a teraz dokazuje
beatris75, zdjęcia Amelki swietne hihi fajnie jej nózki dyndaja przez te szczebelki :-D
no dobra ide nastawić :ico_duzepranko: a tu jeszcze czeka prasowańko :ico_prasowanko: ble....

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

27 paź 2007, 07:36

witajcie z rana. Jak to dobrze ,że ja dziś nie pierwsza.

U nas nocka jako tako, Pobudki jak zwykle częste , ale jedzonkowe. Oficjalna pobudka 6: 30. Teraz dokazywanie z bratem w łóżku.

gozdzik ale Ty z rana pracowita jesteś. Ja nawet kawki jeszcze nie piłam, ale za to herbatkę malinową i śniadanko mam już za sobą. Nawet z mężem zdążyłam porozmawiać telefonicznie.

beatris75 Amelka fantastyczna dziewczynka.

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

27 paź 2007, 09:12

HEJKA!
Dochodzę do siebie...jak mnie Maksiu obudził,żebym zrobiła mu herbatke, to zlekka nieprzytomna byłam :ico_haha_02: Michał obudził się po tym wczesnym nieplanowanym spaniu o 23:45 i zamiast spać było-bawmy się, był tak wesoły , że szok :ico_noniewiem: I tak bawiliśmy się do 24:30, jakoś koło 3 też się przebudził, ale sam niewiedział na co -zamiast ssać cycusia to wkładał paluchy-niech mu wyjdą w końcu te zębole i już!!!No ale pospał so 8.
Dzięki, że wam się podobaja zdjęcia Micha, mówię wam ja tak się uśmiałam :ico_brawa_01:
BEATRIS- ty mówisz, że moje zdjęcia cie powaliły, a ja z twoich sie tak uśmiałam, a raczej z tego -a kuku :ico_brawa_01: :-D
urmajo, dzięki, dzięki bardzo za radę, no w końcu wiedziałam do kogo się z tym pytaniem zgłosić, no nie? :ico_haha_01: :ico_brawa_01: No i po co nam lekarze, jak sami sobie radzimy?
Musze troszkę ogarnąć chałupę, a później :ico_kawa:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2007, 09:30

urmajo, ja wiemczy pracowita po prostu wole wszystko sobie z rana zrobic a potem miec labe :ico_urodzinki: właśnie postawiłam na zupke dzis dodam ziele angielskie i lisc laurowy zobaczymy jak Julce bedzie smakować
a mam pytanie dodajecie do zupek buraczka jeśli tak to gotujecie go razem czy osobno a i czy dajecie np.kasze jeczmienna tak kilka ziarenek :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-10-27, 11:27 ]
no tak weekend sie zaczoł to i na naszym wąteczku zapanowała cisza :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 paź 2007, 11:35

witamy :ico_brawa_01:
U nas nocka pełna wrażen, mała zasnęła dopiero po 23 :-)
gozdzik, dodaję Zuzi buraczka i gotuję go ze wszystkimi warzywkami. Zuzia uwielbia buraczkowa, ma taki słodkawy smak. Kaszy jeszcze nie dodawałam, narazie sypnęłam tylko ryżu, ale kasza też może być. Wkońcu nasze dzieciaczki juz całkiem spore są :-)
Lecimy teraz sprzątać gotować itd. zwalają nam się przyjezdni goscie... może uda mi się jeszcze wpasć. Miłego dzionka życzymy :-)

Awatar użytkownika
urmajo

27 paź 2007, 11:50

Moja gwiazda jest dziś bardzo marudna. Nie mam pojęcia dlaczego. Właśnie zasnęła......u mnie na rękach :ico_wstydzioch: Nie mogłam dać już sobie z nią rady. Koszmar. Dlaczego tak się dzieje, jak zostaję sama z dziećmi :ico_noniewiem:
Jak mała się obudzi to lecimy na spacerek, bo pogoda na razie super. Słonko świeci, temp znośna tylko wiaterek troszkę wieje.
A co do zupek to muszę się pochwalić że dałam wreszcie Majce zupkę z indykiem. Na razie odpukać żadnej reakcji alergicznej nie widać :-D Niestety zupka była ze słoiczka, bo ona nie jada gotowanych przeze mnie specjałów.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

27 paź 2007, 12:05

Witajcie
Wkońcu się tutaj dokulałam :-) Wczoraj była piękna pogoda więc dopołudnia wzięłam Emi na dłuuuugi spacerek a popołudniu coś mnie na gruntowne porządki wzięło, łącznie z myciem okien :ico_szoking: Ale za to o 22 padłam jak zmięte 20 :-)

nana moi rodzice mieszkaja na obrzeżach miasta a ja w centrum. Spacerek do nich zajmuje nam nieco ponad godzinkę.
gozdzik co do zupki to ja od dawna dodaje buraczka.Wczoraj pierwszy raz dodałam szpinak i Emi bardzo smakował :-D

Wpadnę później bo mam dziecię na kolanach i strasznie mi się wierci :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-10-27, 14:53 ]
Jakie tutaj pustki dzisiaj :ico_noniewiem: I znowu nie ma z kim pogadać, pewnie się rozkręcicie jak mnie już na necie nie będzie :ico_placzek:

Pogoda się u nas zepsuła a zapowiadali słoneczny weekend. Jeżeli u Was też się zepsuła to :ico_sorki: ale to przez to że wczoraj okna umyłam. A zawsze jak umyję okna to na następny dzień pada :ico_zly:
Emilka właśnie ucina sobię drzemkę razem z tatusiem :ico_oczko:
A tak na marginesie to też od kilku dni poprzestawiały jej się pory snu. Pierwszą drzemkę ma dopiero koło południa drugą koło 17 więc kąpiemy ją dopiero koło 21.
Nie wiem czemu jej się tak poprzestawiało :ico_noniewiem: dzisiaj już jest normalnie

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2007, 15:21

u nas tez pogoda sie zepsuła więc ze spacerku nici ale za to troszke sobie posprzątałam :-) Julka tez sobie spi w sumie już pomału powinna sie wybudzać a ja zrobiłam sie jakoś taka :ico_spanko: i tez bym sobie poszła w kimono
Obrazek
Ostatnio zmieniony 27 paź 2007, 15:30 przez gozdzik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

27 paź 2007, 15:24

Dokładnie gozdzik, zrobiło się strasznie sennie :ico_spanko:

Awatar użytkownika
urmajo

27 paź 2007, 16:33

No u nas też zrobiło się szaro i buro, ale nie przeszkodziło nam to w 1,5 godzinnym spacerku, bo temperaturka powyżej 10 stopni.
Ja niestety nie moge pozwolić sobie na drzemeczkę, chociaż marzy mi się. Siedzę więc sobie przy :ico_kawa: i przeglądam tt, a tu jak zawsze weekendowe pustki.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”