Kuba tylko wstał i mnie denerwuje... coś mamrocze o swoich priorytetach finansowych

ja miałam takie duuuuze podpaski z Bella i własnie te zamierzam kupić. Zresztą u nas w szpitalu te kazali własnie kupić. Są większe niż książka telefonicznamożna zabrać paczkę dużych podpasek takich jakie sie lubi... Nie wiem czy tak jest rzeczywiście?
nie nie - to tylko pieluchy na takiej pierwszy raz chciałam wyprać!Marcia nie boisz się że jak pierzesz w 90 stopniach to coś Ci się wskoczy ??? Ja raczej będę prała w 40 stopniach i myslę że to wystarczy.
zacznij sobie brać rutinoskorbin i polecam herbatkę z cytryną i miodkiem! Tylko szybko zanim Cie rozbierze całkiem!kaska28 napisał/a:
A ja wczoraj miałam fatalny dzień. Nie dość że nie mogłam złapać tchu to jeszcze za nic w śiwecie nie potrafiłam się wygodnie ułożyć, a wszystko mnie bolało
Do tego jeszcze mam taki paskudny suchy kaszel
czyżby jakies choróbsko Cię łamało???
A to właśnie oprócz ciuszków to takie rzeczy pozamawiałam na allegro!A miałam na myśli butelki, smoczki, szczoeczke do włosów, podkłady poporodowe, majtki jednorazowe, czapkę zimową dla maleństwa, do pępuszka itp.
Też się cieszę! nie chce wracać już do szpitala wcześniej jak do porodu!Marcia super ze ciśnienie w porządku. Oby tak dalej![]()
Kasia leki homeopatyczne to dziwna sprawa,jak chcesz to Wam napisze o co w tym chodzi, one specjalnie nie działaja.Od wczoraj pije herbatkę z miodem i cytrynką, więc może mi pomoże. Myslałam o czymś homeopatycznym bo słyszałam że to tez nie szkodzi, ale sama juz nie wiem...
To sa bardzo dobrej jakosci butelki - NAPRAWDĘ - polecamja jeszcze nie wiem jesli chodzi o firme butelek, myślałam o Avent.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość