hejka !!!!!!!!!!!
Widzę weekndowe pustki,szkoda

Ja musze codziennie stoczyć wojnę o miejsce przy kompie ze starszym synkiem i nie zawsze wygrywam

.Zresztą teraz też-wyszłam zwycięsko
Joluś pokazuj się częściej,tak mało Cię ostatnio z nami :-( pisz co u was.Bartek tez wczoraj spał tylko 1h w dzień i był nie do zniesienia

,chodził

,marudził i sam nie wiedział czego chce
Tyle razy sie zbieram,ciągle zapominam-śliczne foteczki maluszków macie pod postami i w suwaczkach

.Ja też muszę swoich facetów wkleić,bo jakbym ich nie miała
Asiu fajnie,że u was choróbsko juz sobie poszło,niech nie wraca jak najdłużej
Nellu jestem pełna podziwu dla Twojej wytrwałości i fajnie ,że masz wychodne,super masz z babcią.Moja jest na miejscu i wcale się nie kwapi do opieki-zresztą juz pisałam co to za babsztyl.Chodzi do jakiegoś dziecka i ostatnio do Bartusia mówi -"Kubusiu nie ruszaj tego".Jescze trochę to zapomni jak wnuki maja na imię,tyle czasu im poświęca
Maritko jak ja bym chciala być na Twoim miejscu,pamiętam jak się nie mogłam doczekać
Riterko -Jasiulek super wygląda w krótkich włoskach,tak bardziej męsko
Bartek też gada cały czas,ale zrozumiale mówi mama,tata,daj,nie nene,dziadzia i pokazuje dużo ,ale nie wszystko chce powtarzać co go uczę :-(Ostatnio coś znów mu się apetyt pogorszył i schudł 0,5kg

,zaczyna dbać o linię czy co????
Dziewczyny czy dajecie maluszkom soki typu Kubuś albo podobne,ja nie mam odwagi spróbować,ale chyba czasami troszke można podać????Jak myślicie????