Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

01 lis 2007, 23:31

gosia nie przesadzaj z laskami no co ty :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

urmajo A jak Majeczka ślicznie stoi,proponuje opuścic juz łóżeczko bo nigdy niewiadomo kiedy sama stanie :-D

a u mnie jeszcze imprezka trwa popijana :ico_oczko: tzn kolega jest no i już susza w butelce ale gadka szmatka :ico_haha_01: :ico_haha_01:

gosia ojj dobrze ,ze nie kupywałam tych kozaczków , dostała w prezencie , jutro z rana sie zamalduje jak bedzie czas ......... dobranoc :ico_spanko:

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

01 lis 2007, 23:36

witajcie
Zdrowko z okazji 200 strony :):):)
Gratulacje dla Majeczki Urmajo ze tak pieknie stoi :):):) ciekawe keidy bedzie tak moj stal juz sie ciesyz ze stoi ale sam nie wstaje :) ale jak roszy to go pewno bede gonic :):):)
Beti fajna fryzurka i fajne prezenty dla córuni duzo ich :) fajnie i fajne kozaczki moja mama tez kupila Maciusiowi takie cieple buciki w H&M jak bede miala czas to Wam wkleje sa cieple i fajniusie w kolorze brazowym :)
ja wlasnie robie pranie, zupke malemu na jutro bo mnie jutro nie ebdzie bo jade do tesciowej na caly dzien :((((((((((((((((((((
moje dzieci czyli Macius i moj P juz spia :) wiec mam cisze i spokoj ale dzis sie tak zmeczylam ze z checia polozylabym sie juz a msuze czekac :(
jakby co to buziaki na dzisiejsza noc i na jutro :) :*

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

01 lis 2007, 23:58

karolina24, no hej! Niewiem czy jeszcze zagladniesz bo mam pytanko? Powiedz mi kochana ty tego pomidorka jak podajesz Maciusiowi(ugotowanego)ale z czymś jeszcze???
Mam zamiar Michowi jutro zrobić, bo takiego pomidorka to niejadł jeszcze :-D

[ Dodano: 2007-11-01, 23:03 ]
beatris75, ale masz wesoło,no, no. Ale tak to jest jak dawno sie męzuś z nikim niewidział :ico_haha_01:
karolina24, no jeszcze troszke i Maciuś będzie smigał, zobaczysz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A ty będziesz wylewać siudme poty...hi,hi.O do teściówki wyjazd, no proszę-przynajmiej będziesz miała lżej!
Dziękujemy za buziolki i dla ciebie również, a Maciejka wysciskaj mocno :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

02 lis 2007, 00:17

Witajcie!
Dziewczyny :ico_szoking: ale naskrobałyście! Ja tu myślałam, ze się załapię na 200 stronę a tu co?! :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Becia włoski rewelacja, cudo :-) zabaweczki, prezenty kozaczki sliczne :-) najbardziej podobają mi się te klocki z allegro, te z czymś w środku :-) masz na nie jakieś namiary??
Urmajo Majeczka mały fenomen! Cudnie stoi, słodziudka jest.
Mamy chorowitków, współczuję i zyczę szybszego powrotu do zdrowia.
Jak coś pominęłam to proszę o wybaczenie :ico_sorki:
A my dziś obskoczylismy 3 cmentarze, przyjeliśmy dwie partie gości, wypiłam trzy lampki wina i padam, strasznie mnie uspiło :ico_spanko:
Zuzanka zniosła wyprawę wrecz wspaniale, kto do niej nie zajrzał hihrała się w głos, nawet nie zapłakała więc rewelka :-D
Buziaki dla wszystkich i dobranoc :ico_papa: :ico_papa:

Awatar użytkownika
karolina24

02 lis 2007, 09:35

Witajcie mamuski ja wczoraj poszlam spac o 23 padlam poprostu gotowalam ta zupke i pranko :( ale ledwo doczolgalam sie do lozka gdzie moj P byl na calym lozku rozwalony wiec musialam go posunac :) i dzis pobudka o 6.30 jak zwykle po tej zmianie czasu :( no kaszka a teraz chrapie a ja sie szykuje do tesciowki, odpoczne u niej tylko ze ona jak sie maly obudzi to zamiast go dobujac bo moze usnie to drze sie na caly dom az maly sie wzdryga i koniec spania i to mnie denerwuje a potem sie dziwi wieczorem ze jest marudny no bo co dziewczeta???????? malo spal brawo :) tam bedzie jej corka czyli P siostra ktora niekeidy wali mi tekst zebym juz sobie poszla tylko Macka jej zostawila ja jestem nie potrzebna taka jest milutka :) wiec niekiedy tez jestem nie mila i mowie jej zeby juz mi go oddala bo i tak jej nie lubi Macius ale trudno musze ja znosic :(
Nana ja pomidorka biore normalnie spazam sciagam skorke, przekrajam na pol wyciagam srodek, pestki i daje malemu wierzch, wiesz ktora czesc??? i juz daje mu samego pomidorka bez niczego.
jakby mnie tu juz nie bylo to milego dizonka zycze i moze wpadne wieczorem buziaki
buziaki dla MIchasia :) Maciek spiska go najmocniej na swiecie :) i wsyztskie inne dzieci :)

[ Dodano: 2007-11-02, 08:36 ]
o nawet nei zauwazylam ze jadzis pierwsza :):) :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

02 lis 2007, 10:04

witajcie dziewczynki.

Ja już na nogach od kilku godzin, byłam nawet z Mikołajem w przychodni na pobieraniu krwi i na zakupach. Mężuś ma świeżuteńkie bułeczki na śniadanko :-D

beatris75 może ty masz rację z opuszczeniem tego łóżeczka, bo Majeczka sama już wstaje. :ico_noniewiem:

nana dzięki za odp. Ja chyba zdecyduję się jednak na jakieś tańsze łóżeczko, bo graco są strasznie drogie.

Majka dziś marudna. Niby jakoś lepiej z tym jej przeziębieniem, tzn na razie nie ma temperatury, katar jakby mniejszy i na razie nie słyszałam żeby kaszlała. Profilaktycznie zaaplikowałam jej wapienko i wit. C.

Awatar użytkownika
karolina24

02 lis 2007, 10:17

Ja tez mam lozeczko turystyczne (kojec) Graco jakis contuor 120 jakos tak ale jest super jest duzo siatki bo podobno trzeba wybierac takie zeby bylo duzo siatki,
Urmajo opusc lozeczko bo jak Ci keidys wstanie sama i nieebdziesz widziala to niechce myslec nawet co sie moze stac. Ale Ci fajnie ze masz dzis mezulka ja mam swieze buleczki bo mi P kupil i pojechal do pracy na caly dzien i wroci dopiero o 20,30 :(
Nana a jakie Ty masz lozeczko ??? ja jak wybieralam lzoeczka to wzielam takie dwu poziomowe ze dzidzia moze spal na gorze a teraz zdjelam ta czesc i narazie sie bawi normalnie na gole nie mam zdjecia ale jakos Wam moze wieczorem w kleje oile zrobie zdjecie :) a teraz Wam wklleje jak moje dziecko spi jest troche nie wyrazne ale jest :)
Obrazek

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

02 lis 2007, 10:28

Witamy :ico_brawa_01:
Moje dziecko spało dziś do 8.30 a teraz marudzi bo się nudzi
karolina24, słodkie zdjątko
Zuzieńka troche marudna, wkoncu chyba wychodzą jej ząbki, bo tak inaczej wygladają dziąsełka i straszliwie wszystko gryzie

Awatar użytkownika
nana

02 lis 2007, 10:48

Witajcie kochaniutkie :-)
Ja wstałam sporo czasu temu,bo Michaśna dzień nonono. Oczywiście później obudził się starszy i wszysty w komplecie... bez taty bo w pracy.
urmajo, oczywiście, że niekupuj Graco, jak są tańsze,bez sensu. z tego co patrzyłam to możesz już kupić od 165zł-fajny Baby Smile. A z tym łóżeczkiem, to działaj kobitko bo nawet się nieobejrzysz...Ale masz dobrze-mężuś w domku, ciepłe bułeczki, ach :-) A ja sama z dziećmi do 18:15-18:30 :ico_placzek: :ico_placzek:
Karolinko-ja te łóżeczko mam takie zwykłe 1-poziomowe, ponieważź kupiliśmy go 4 lata temu dla Maksia, bo tak jak wam pisałam my jesteśmy latem na działecce.I wtedy słoneczko one dopiero wchodziły na rynek i te Graco było najstabilniejsze i najładniejsze i w tedy cenka była też niezła...W sumie chciałam go sprzedać, ale mężuś stwierdził, że bez sensu :ico_oczko:Dziękuję za odp, o pomidorku :ico_brawa_01:
Karolcia ale utrafiłaś z tym zdjęciem :ico_smiechbig: a widziałaś co on ci pokazał... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-11-02, 09:54 ]
karolina24 pisze:P siostra ktora niekeidy wali mi tekst zebym juz sobie poszla tylko Macka jej zostawila ja jestem nie potrzebna taka jest milutka :) wiec niekiedy tez jestem nie mila i mowie jej zeby juz mi go oddala bo i tak jej nie lubi Macius ale trudno musze ja znosic :(

Ale chora laska, jak tak można mówić-ona tak żartuje czy tak ciąśgle wali ci takie teksty jak się spotkacie???

Awatar użytkownika
karolina24

02 lis 2007, 10:55

no widzialam ja go odlozylam przychodzie za 5min a macius grzecznie chrapie z paluszkiem jak widac na zdjeciu :) odeszlam bo chyba to oznacza nie :) hihih zartuje
spoko spoko wczoraj maciusiowi podziobalam winogronka to nie chcial ale jak mu dawalam cale do buzi to z checia bral to maly rozbojnik dobra ja lece mielego dnia bo sie nie moge odezrwac od tt :) maniaczka tt hihi buziaki

[ Dodano: 2007-11-02, 09:56 ]
jak bedziecie mialy chwile to napiszcie ktoras jak sie robi avatarka bo ja nie umiem i neiwiem jak go wkleic :( dziek iz gory spadam papapa

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”