Witajcie kochaniutkie
Ja wstałam sporo czasu temu,bo Michaśna dzień nonono. Oczywiście później obudził się starszy i wszysty w komplecie... bez taty bo w pracy.
urmajo, oczywiście, że niekupuj Graco, jak są tańsze,bez sensu. z tego co patrzyłam to możesz już kupić od 165zł-fajny Baby Smile. A z tym łóżeczkiem, to działaj kobitko bo nawet się nieobejrzysz...Ale masz dobrze-mężuś w domku, ciepłe bułeczki, ach
A ja sama z dziećmi do 18:15-18:30
Karolinko-ja te łóżeczko mam takie zwykłe 1-poziomowe, ponieważź kupiliśmy go 4 lata temu dla Maksia, bo tak jak wam pisałam my jesteśmy latem na działecce.I wtedy słoneczko one dopiero wchodziły na rynek i te Graco było najstabilniejsze i najładniejsze i w tedy cenka była też niezła...W sumie chciałam go sprzedać, ale mężuś stwierdził, że bez sensu
Dziękuję za odp, o pomidorku
Karolcia ale utrafiłaś z tym zdjęciem
a widziałaś co on ci pokazał...
[ Dodano: 2007-11-02, 09:54 ]karolina24 pisze:P siostra ktora niekeidy wali mi tekst zebym juz sobie poszla tylko Macka jej zostawila ja jestem nie potrzebna taka jest milutka :) wiec niekiedy tez jestem nie mila i mowie jej zeby juz mi go oddala bo i tak jej nie lubi Macius ale trudno musze ja znosic
Ale chora laska, jak tak można mówić-ona tak żartuje czy tak ciąśgle wali ci takie teksty jak się spotkacie???