Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2007, 19:01

Witajcie :-D :-D ale sie za wami stęskniłam
Na wsi było rewelacyjnie Julka była bardzo grzeczna ładnie sie bawiła wszyscy byli w zachwycie hihi zreszta ja sama też bo w domu było duzo ludzi a ona jak byliśmy kiedys u znajomych to jak tylko zobaczyła więcej ludzi to w ryk a tu prosze taka niespodzianka :-D :-D jedyne co to przez dzień nie chciała mi za bardzo spać ale to pikuś apetyt jej dopisywał jadła wszystko z wielkim smakiem:-) co mnie bardzo cieszyło Jeśli chodzi o droge to prawie cały ten czas przespala wiec jednym słowem wypad sie udał a ja naładowałam sobie akumulatorki szkoda tylko że tak krótko ale moze w maju nam sie uda na dłużej wtedy bedzie cieplej a Jula powinna juz dreptać więc powinno być jeszcze fajniej :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

04 lis 2007, 23:59

Czesc marcoweczki
Na zakupkach bylo super tylko nic nie kupilam bo po
1. jakos nie moglam skupic mysli myslalam caly czas o Maciusiu
2. nic nie bylo ciekawego a jak bylo to nie w moim stylu no
3. teraz jest jakas dziwna moda i mi sie nic nie podoba albo nie bylo rozmiaru
generalnie kiepsko fajne zakupki ale bez zakupkow raczej :(
I z wielka checia bym Was zabrala jesli tylko bym mogla
jedna rzecza z ktorej sie baaardzo cieszylam to bylam na pysznej kawce w takiej restauracji jak Coffee Heaven biala latte ze spienionym mleczkiem i bita smietanka mmmmmmmmmmmmm pychotka :)
Dobra zmykam do lozeczka po kokoszkach z mezusiem kolorowych snow zycze buziaki gorace

[ Dodano: 2007-11-04, 23:03 ]
Przesle Wam jeszcze jak Macius sie buja w bujaweczce :) i wcina jak zwykle sznurek hihi :)
Obrazek

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

05 lis 2007, 00:24

No to dziewczynki juz wiem co jest Michasiowi :ico_brawa_01:

http://www.babyboom.pl/rodzina/zdrowie/choroby_wieku_dzieciecego/trzydniowka.html

Wypisz wymaluj tak było i jest. A załapał to, z powietrza-nieźle co???Juz ostatnio mówiłam,że sami jesteśmy dobrymi lekarzam:))
OKI ja zmykam dobrej nocki, do jutyrka :ico_haha_02:Karolinko-super Maciuś wyglada w tych skarpetusiach szczególnie,hi, hi,A pamietaj ze sznurki, metki są najlepsze :-D :-D

Awatar użytkownika
karolina24

05 lis 2007, 09:54

Czesc kobitki
ja dzis pierwsza?????????// gdzie Was wszystkie przez weekend wywialo???????? z mezulkami szalalyscie:):):):)
u nas nocka spokojna Maciulek wstal o 6,40 i wlasnie zasnal wiec mam wolne i ide cos zjesc i kawki sie napic zalac jeszcze ktorejs???? :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:

[ Dodano: 2007-11-05, 08:56 ]
Nana ale to cos groznego???bo z opisu wyglada ze nie porpostu mala chorobka tak???
u nas ma dzis padac snieg :) buziaki dla Was ja ide szykwoac jedzonko dla Maciusia i nie tylko papa

[ Dodano: 2007-11-05, 08:58 ]
Nana te skarpetki to sa takie antyposlizgowe bo juz z nim chodizmy bo przeciez sie tak cieszy ze zly jest niekeidy jak tylko siedzi on juz lata :) i ma rajstopki ja ostatno nakladam mu je (rajstopki) ale super w nich wyglada :):):)

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

05 lis 2007, 10:05

Witamy!! :ico_brawa_01:
nana, kiedys słyszałam o tej chorobie, ale to objawy mogą być mylące.

Dziewczyny, gratuluję zakupów :ico_brawa_01:

A my dwa dni sie gosciliśmy. Wczoraj wybraliśmy się z wózkiem do warszawy, najpierw pociągiem potem tramwaj, myślałam że bedzie cięzko, ale żadnych problemów, wózek wszędzie się wcisnął, Zuzia była zachwycona wszystkim dookoła, u kuzynki grzeczna jak nigdy - wypad rewelacja :-D
A teraz niedawno wstała, zaraz zjemy sniadanko a potem na spacerek na cmentarz, trzeba trochę uprzatnąć
karolina24, ja poprosze małą inkę z mleczkiem :ico_oczko:

Awatar użytkownika
karolina24

05 lis 2007, 10:08

Sensibel a gdzie Ty mieskzasz??? ja mieskzam w Warszawie szkoda ze nie pwoiedzialas ze bedziesz w wawce to bysmy sie chociaz na 5min spotkaly :)

[ Dodano: 2007-11-05, 09:11 ]
Spoznione zyczenia dla Amelki na 8 miesiecy gorace buziaki rosnij zdrowa i gecka duuuzy :ico_tort: dla Ciebie i Mamusi :) a dla co po niektorych :ico_zdrowko: ja juz moge hihih i wypije dzis :) napewno buziaki jeszcze raz

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

05 lis 2007, 10:25

karolina24, mieszkamy w Chotomowie
sto lat dla Amelki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort:

Awatar użytkownika
nana

05 lis 2007, 10:26

Hejka!
U nas nocka z jedną pobudką:)Ale co tam...Ja poproszę :ico_kawa: Pogoda bbbbbbbbbrrrrrrrr zimno,męzuś dziś rano skrobał autko troszkę. Maks w przedszkolu :-) :ico_brawa_01: A Michaś już lepiej,żeczywiście wysypka mu schodzi(zostało mu tylko troszke na czole, brzuszku i pod brudką)HURA!!!
karolina24, tak to nic takiego, a ostatnio od mojej przyjaciółki z forum, 4 dzieciaszków to miała!!!No, no tak widziałam że to anty poslizgi są, hi hi-super. Lada dzień i będzie śmigać :ico_brawa_01:
sensibel, Ale sobie podróz walnęłaś i bombka :ico_brawa_01: :-D
Cholercia... odłożyłam małego, a on po chwili oczy szeroko otwarte(zapomniałam spuścić rolety,a słońce zaj.....),no cóż żyje się dalej.
[size=150]DLA AMELKI[/size] SPóźNIONE ALE SZCZERE-ROśNIJ DUżA OKRąGLUTKA :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
[size=150]A dziś dla[/size] [size=150]MACIUSIA,[/size] WSZYSTKIEGO TEGO SAMEGO I NIECH DOGANIA AMELKę, HI, HI :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
buziolki dla wszystkich dzieciaszków:ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
Ostatnio zmieniony 05 lis 2007, 10:32 przez nana, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

05 lis 2007, 10:32

Witajcie kobitki

Ale dzisiaj zimno brrrr. U nas też ma dzisiaj padać śnieg :ico_noniewiem: Na szczęście narazie świeci słoneczko ale na termometrze jedyne 2 stopnie...

Karolina ja też ostatnio wybrałam się na zakupy ale nic nie mogłam sobie znaleźć. Faktycznie ta obecna moda jakaś dziwna jest. Wogóle mi nie podchodzi....
Najbardziej denerwowało mnie to że szukałam czegoś luźniejszego żeby zakryć brzuszek i niedoskonałości, które zostały po ciąży a tutaj jak na złóść wszystko obcisłe na maxa :ico_zly:
Wkońcu kupiłam kawałek materiału i zaniosłam do krawcowej żeby mi coś wykombinowała :ico_oczko:

A co do mojego dziecia to właśnie siedzi w kojcu i wariuje. Wczoraj strasznie jej zęby dały w kość. Skończyło się na tym że podałam jej Viburcol bo żal mi jej było jak tak się męczyła.
Wczoraj zdemontowaliśmy jej huśtawkę bo już za ciężka do niej jest i przerobiliśmy ją na krzesełko do karmienia. Ale się Emi cieszyła, mówię Wam :-)

Acha Karolinka ja też poproszę :ico_kawa: tylko duuuuużą :-)
gozdzik fajnie że wyjazd się udał no i najważniejsze że Julka go dobrze zniosła :-) Becia Wszystkiego Najlepszego dla Meli :ico_tort: spóźnione ale szczere życzonka od nas :-D

[ Dodano: 2007-11-05, 09:35 ]
A ja jakaś ślepa dzisiaj jestem :ico_noniewiem:

Karolina dla Maciusia oczywiście też ogromniaste życzonka z okazji ukończenia 8 miesięcy :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
karolina24

05 lis 2007, 10:45

Spoko Aga dziekuje za zyczonka dla Maciusia milo ze pamietalas a raczej zauwazylas :) :ico_kawa: dla C :ico_kawa: Ciebie i duuuuzy kawalek :ico_tort: buziaki

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”