Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2007, 20:30

Agnieś śliczny chłopczyk :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

marzenus
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

19 lis 2007, 08:19

Witam z samego rana, dzisiaj odmeldowuje się idę do szpitala i wrócę jak urodzę, trzymajcie kciuki narazie i pozdrowienia dla wszystkich.

Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 lis 2007, 10:59

No to trzymamy kciuki i melduj się po porodziemarzenus, :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2007, 11:41

marzenus, trzymam mocno kciuki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

19 lis 2007, 12:46

ania25
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

19 lis 2007, 12:49

MARZENUŚ ja też trzymam mocno kcuiki, bo wiem jak to jest jak się juz idzie do szpitala :ico_oczko: życze szybkiego rozwiązania.

U nas wszystko ok, moja Alicja je i śpi, nie mam z nią problemów, żeby nie przechwalic.
Po powrocie ze szpitala bardziej przeżywała starsza siostra Zuzia, bo nie pozwalałam jej nosić dzidziusia i się obrażała, wczoraj jednak pomagała przy czesaniu siostry i oglądała jej nożki i rączki, myślę ze szybko ją zaakceptuje, tym bardziej że mała dużo śpi i ja moge Zuzi poświęcić więcej czasu.

ika202 ale Cię zaskoczyłam tym sms-em, ja też byłam w szoku, bo jeszcze w piątek byłam na KTG i coś się działo z tętnem małej, więc doktorek kazał mi przyjść na 10.00 w sobotę do szpitala, jak pzyszłam to po badaniu dostałam tabletkę a rozwarcie już miałam na 5 i o 19.00 kroplówke, a o 20.20 na świat przyszła moja druga córcia. Bardzo jest podobna do starszej siostry. Poród miałam raczej mało skomplikowany, rodziłam od 18,00 do 20.20 doktorek bardzo mi pomógł i miałam wspaniałą położną i męża oczywiście :-D Nie obyło się bez nacięcia i mam 5 szwow, nacięcia nie czułam jak mnie szył to dostałam znieczulenie. Bolało jak przy pierwszym,a myślałam że drugie dziecko łatwiej przechodzi, ale dobrze że juz jest na świecie.
ika a jak Twoje dzieci przyjęła braciszka ?

Buziaczki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2007, 13:28

Wiecie co ale jestem wściekła :ico_zly: właśnie dzwoniłam do intercoru co by małego zarejestrować na usg bioderek bo do miesiąca dziecko ma gratis a potem sie za to płaci a babka do mnie że do końca roku nie ma miejsc i mam dzwonić po 11 grudnia to może w styczniu sie znajdzie jakieś miejsce oni są normalnie nie normalni czy u was też są takie szopki :ico_zly: Ale w środę idę z małym do pediatry na ważenie to sie poskarżę :ico_haha_02:
ania25, bardzo mnie zaskoczyłaś ale sie ciesze że już prawie wszystkie mamy swoje pociechy przy sobie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A moje dzieci szaleją za małym córa twierdzi że to jej dzidzia i koniec pilnuje go jak oka w głowie To jeszcze sie nim pochwale :ico_oczko: ObrazekObrazek

Od razu widać że to prawdziwy facet co nie :-D

No i te męskie wielkie stopy
Obrazek

Zdjęć małego to mamy pełno bo nałogowo strzelamy mu fotki bym wam pokazała zdjęcie z kąpieli jak go tatuś kapie ale jeszzce sie zgorszycie bo za dużo widać :-D :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Agnieś81
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

19 lis 2007, 15:08

Marzenuś ja też zaciskam mocno kciuki
Ika202, jaki fajny jest twój synuś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Jeśli chodzi o moją cesarkę to byłam w szoku, że tak szybko mnie wypuszczają. Po dwunastu godzinach mogłam pić wodę, a następnego dnia wstałam. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale miałam znieczulenie podpajęczynówkowe czy jakoś tam. A w szpitalu w którym rodziłam to po normalnym porodzie wypuszczają po dwóch dobach a po cc po trzech-jeśli oczywiście nic się nie dzieje. A tak w ogóle to rodziłam w innym szpitalu niż zaplanowałam, ale jestem zadowolona :-D

No...jeszcze nie ma końca listopada a tu prawie wszystkie listopadówki się rozsypały :-D
Wszystkim jeszcze :ico_ciezarowka: życzę szczęśliwego rozwiązania

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2007, 15:35

Agnieś81, ja też miałam takie znieczulenie i wyszłam po 4 dobach ale znieczulenie nie ma na to wpływu :ico_oczko: a jak zniosłaś cc bo mi za szybko głowę podnieśli do góry i mam jakiś zespół po punkcyjny i tylko sie modle aby w końcu minął :ico_olaboga: Jak widać w każdym szpitalu jest inaczej :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jola_85
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

19 lis 2007, 15:39

No Listopadoweczki wy juz wszystkie po to teraz czas na nas :-D ...niewiem czy odbieram dobrze moje obiawy ale wydaje mi sie ze za nidlugo powinna sie rozdwoic poniewaz jakies 3dni temu strasznie bolaly mnie biodra nogi podbrzusze i krocze i od tegoz tez dnia do dzisiaj non stop co jakis czas kloje mnie podbrzusze,boli krocze i pachwiny,uwierzcie,ze ledwo co chodze-jak kaczka.Moze mi powiecie czy slusznie to odbieram?Bo przy Julci objawow nie mialam wszystko poszlo naraz jednego dnia.Pozdrawiam i zycze duuuuuuuuzo szczescie.Buziaczki

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”