nie mogę mu tego powiedzieć bo w piórka obrośniea mężuś też niczego sobie no no!!!!

To prawda bardzo pomaga ja chyba przy synku tym starszym tak robiłam rozbijałam liście tłuczkiem do kotletów i w stanik pomagałodobrze robią okłady z liści kapust

nie mogę mu tego powiedzieć bo w piórka obrośniea mężuś też niczego sobie no no!!!!
To prawda bardzo pomaga ja chyba przy synku tym starszym tak robiłam rozbijałam liście tłuczkiem do kotletów i w stanik pomagałodobrze robią okłady z liści kapust
czytałam niedawno, że takie malutkie dzieci do 4-5 miesięcy mają bardzo silny odruch ssania. Ssanie cyca czy smoka uspokaja je. A do takich rytuałów zaczynają przyzwyczajać się w wieku ok pół roku. Niech teraz ciąga cyca ile wlezie. Będzie spokojnym i radosnym dzieciaczkiemOn chciałby być cały czas przy cycu a ja nie chcę go do tego przyzwyczajać i czasem opadam z sił. Śpi z nami w
Tymon Wiktor
Skoro 26.12 kończy 1 miesiąc to jeszcze ta małą sie nie urodziłaTak robi moja koleżanka bo jej mała też dostała taki apetyt a 26/12 kończy 1 miesiąc.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość