Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

29 lis 2007, 14:31

Cześć babeczki :-D Ja już jak na szpilkach siedzę w pracy. To dziś wielki dzień, kolejne spotkanie twarzą w twarz z moim kochanym dzieciaczkiem dzięki USG. Oby tylko nóżki ładnie rozstawiło i pokazało co tam jest :-D Ale jestem ciekawa :ico_oczko:

Jak już będe wiedziała to pojadę coś kupić pewnie :-)

asika82
4000 - letni staruszek

29 lis 2007, 14:38

mamamonia pisze:Jak już będe wiedziała to pojadę coś kupić pewnie :-)
jak juz bedziesz wiedziała to nam szybko napisz bo my tez ciekawe :-D

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

29 lis 2007, 14:47

Witajcie kochane,
Ja wczoraj nie poszłam do pracy; wstałam z bólem brzucha i powiedziałam sama do siebie, że ja to pierdzielę nie będę narażać ani siebie ani mojego skarbu i zadzwoniłam do pracy, że brzucho boli i że nie przyjdę, wpisali mi urlop - a mam go dużo do wykorzystania...
wczoraj cały dzień przeleżałam, wstawałam tylko siku i na jedzenie i dziś juz dużo lepiej się czuję, już dzwoniłam do gina, jutro idę po L4, stwierdziłam że nie będe się poświęcać bo za co?! a moje maleństwo najważniejsze!
byłam dziś u okulisty, powiedziała że od strony okulistycznej nie ma przeciwwskazań do porodu naturalnego ale mam iśc do szkoły rodzenia, bo musze wiedzec jak mam rodzic, będe miec skrócony czas parcia, jak się nie wyrobię w określonym czasie to wtedy będą mnie ciąc, nie wiem jeszcze jak z tym moim łożyskiem, bo jak się nie bardzo będzie chciało dźwignąc to mimo wszystko czeka mnie cesarka ....
zobaczymy co to z tego wszystkiego wyjdzie, czas pokaże....

wczoraj mój mąż znów czuł jak się maluszek wierci, już coraz mocniej go czuję, śmieszne jest niekiedy jak chyba się "poprawia" bo tak smyra tylko, a niekiedy jak przysadzi w brzucha to aż mi podskakuje :-D

mamamonia, mama nadzieję że nie zapomnisz o nas i pochwalisz się wiedzą jak się maluszek pokaże :ico_oczko:
zmykam leżec, buziaki

[ Dodano: 2007-11-29, 13:51 ]
a co do zdjęć brzuszka, to robiliśmy fotki w niedzielę, ale moja siostra jest od poniedziałku na wycieczce i pożyczyliśmy jej aparat to niestety nie mogę zrzucić zdjęcia, ale jak wróci na pewno pokażę :ico_oczko:

asika82
4000 - letni staruszek

29 lis 2007, 15:05

Myszka_ pisze:już dzwoniłam do gina, jutro idę po L4
nareszcie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

29 lis 2007, 15:09

asika82 pisze:
Myszka_ pisze:już dzwoniłam do gina, jutro idę po L4
nareszcie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Piotrek powiedział mi to samo :ico_oczko:

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 lis 2007, 15:34

...
Ostatnio zmieniony 27 lut 2009, 10:34 przez malgoska, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

29 lis 2007, 15:55

Hej kochane ale się naczytałam o Was.
asika82 no nadziwić się mogę jaka Ty śliczna jesteś. Brzusio masz fajowy, ja Cię cały czas gonie :-D bo niewiele mniejszy mam, ale też mniejsze dzidzi. Poczytałam, że Ty w szokle będziesz parcować, a czego będziesz uczyć? Bo ja w przedszkolu pracuję (hmm no teraz to na L-4 siedze) tak więc ja jestem nauczanie wczesnoszkolne hehe.
Co do pępków to nie wiem nic na ten temat, ja mam wklęsły, ale koleżanka mi brzuch oglądała i powiedziała, że mam brzuszek do góry zadarty więc to na dziewczynkę, ciekawe ona miała w dół od początku i chłopca urodziła. Ciekawa jestem, czy mała Hania się chowa czy mały Adas/Wiktorek.
mamamonia daj nam znać szybciutko jak się dowiesz co tam masz :-D :-D
myszka_ pewnie, że fajnie jest na L-4 mimo tego, że czasem troche nudno. Za to masz dużo czasu można poodwiedzać koleżanki, poplotkować, poleniuchować itp.
Co do sklepu chereoke to ja mam dużo ubranek z tamtąd bo fajne są, zawsze myślałam, że to takie szmatki ale polecam. Mam pajace, body, półśpiochy i fajna bawełna :-D

asika82
4000 - letni staruszek

29 lis 2007, 17:11

Małgośka ale sobie pospałaś! Widze, ze Tosia na drugie ma mieć Maja, bardzo ładnie :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-11-29, 16:15 ]
eVe80 pisze:ja Cię cały czas gonie :-D bo niewiele mniejszy mam,
brawo Eve pokarz nam. Ja skończyłam biologie i moge uczyc albo w podstawówce albo w gimnazjum albo w liceum ale tylko bym chciała podstawówke i to młodsze klasy najlepiej. Widze, że masz już imiona dla chłopaczka, ja jeszcze nie mam. a jak tam Wasze mieszkanko, pięknieje? Kiedy przeprowadzka sie szykuje?

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

29 lis 2007, 17:25

asika82 pisze:brawo Eve pokarz nam

bede robic jutro, bo zawsze w piatki w parzystym tygodniu robie fotki :ico_haha_01: tak więc wkleje od razu.

asika82 pisze:a jak tam Wasze mieszkanko, pięknieje? Kiedy przeprowadzka sie szykuje?

Hmm no co do mieszkanka to sprawa się nieco skomplikowała, mianowicie chcemy to sprzedać a kupić większe. Nie wiem jak to będzie bo teście cosik nosem kręcą, a liczymy na ich pomoc. Moi rodzice dają nam całą kwotę z tego sprzedanego (90.000) a teście mieli dać 30.000 a stawiają opór. (bo niby mieszkanie drogie i może ceny pójdą w dół). Niestety chodziliśmy po biurach nieruchomości i mieszkania pójdą w górę jeszcze. No cóż nie wiem jak to się skończy mamy na oku fajowe mieszkanie ale jak tak dalej teście będą postępować to nam ktoś sprzed nosa je sprzątnie.

asika82
4000 - letni staruszek

29 lis 2007, 17:31

To widze eve, ze sie skomplikowało nieżle. a jakie jest to mieszkanie co macie, rzeczywiście takie małe?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”