Jak już będe wiedziała to pojadę coś kupić pewnie

brawo Eve pokarz nam. Ja skończyłam biologie i moge uczyc albo w podstawówce albo w gimnazjum albo w liceum ale tylko bym chciała podstawówke i to młodsze klasy najlepiej. Widze, że masz już imiona dla chłopaczka, ja jeszcze nie mam. a jak tam Wasze mieszkanko, pięknieje? Kiedy przeprowadzka sie szykuje?ja Cię cały czas goniebo niewiele mniejszy mam,
bede robic jutro, bo zawsze w piatki w parzystym tygodniu robie fotkibrawo Eve pokarz nam
Hmm no co do mieszkanka to sprawa się nieco skomplikowała, mianowicie chcemy to sprzedać a kupić większe. Nie wiem jak to będzie bo teście cosik nosem kręcą, a liczymy na ich pomoc. Moi rodzice dają nam całą kwotę z tego sprzedanego (90.000) a teście mieli dać 30.000 a stawiają opór. (bo niby mieszkanie drogie i może ceny pójdą w dół). Niestety chodziliśmy po biurach nieruchomości i mieszkania pójdą w górę jeszcze. No cóż nie wiem jak to się skończy mamy na oku fajowe mieszkanie ale jak tak dalej teście będą postępować to nam ktoś sprzed nosa je sprzątnie.a jak tam Wasze mieszkanko, pięknieje? Kiedy przeprowadzka sie szykuje?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość