Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

13 gru 2007, 10:55

Moja Emi to pewnie pójdzie spać dopiero koło 12 - 13 no bo wstała o 8.

A ja idę dzisiaj do dentysty :ico_olaboga: buuuu wolałabym wyprasować stertę rzeczy niż tam iść. No ale jak mus to mus :ico_noniewiem:
Ja pójdę do dentysty a Emi zostawię babci więc pewnie pójdą na spacerek.

U nas też jest póki co ładnie ale jest zimno i wieje zimny wiatr więc trzeba się ciepło ubrać. Popołudniu ma u nas zacząć padać śnieg :-D

Dobra zbieramy się i jedziemy do babci. Miłego dnia marcóweczki :-D

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

13 gru 2007, 11:16

Cześć marcóweczki.
Nocka lekko nieudana,bo Maks o 2 przyszedł do nas do wyrka krecił sie wiercił :ico_zly: mieze mu temp.38,1 :ico_noniewiem: więc panadol w ruch,cholercia jakiegoś trypla znów przyniusł z przedszkola :ico_zly: .Michałowi jakiś katar leci z nosa,ach szkoda gadać!!!

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2007, 11:36

witajcie u nas nocka taka sobie Jula właśnie poszła spać a ja jem tradycyjnie sniadańko
prezety świetne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a słoneczko u nas tez zagosciło więc dziś uda nam sie wyjsc z domciu i troche spraw pozałatwiać :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: SUPER

Awatar użytkownika
nana

13 gru 2007, 15:35

A cooooo za pustki tutaj,każda na spacerku,hi,hiA mój Michaś śpi juz 3h,ja zdążyłam umyć kibelek i łazienkę od góry do dołu,pogadać przez tel.pół godz. z kuzynką,ach jaka laba!!!
Macie dziewczyny uściski i buziaczki od Beci,nie mogła się wbić dziś na tt,ale jest z nami :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D :-D :-D :-D :-D My z Tobą też,kochana :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Ostatnio zmieniony 13 gru 2007, 15:38 przez nana, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

13 gru 2007, 15:36

Hej marcóweczki u nas nocka dobra
tylko z zasypianiem ostatnio mamy problemy

[ Dodano: 2007-12-13, 14:36 ]
pozdrowienia dla Beci tęsknimy bardzo

witajnana,

Awatar użytkownika
nana

13 gru 2007, 17:07

__DOMI__, witaj,witaj,co tak żadko wpadasz do nas???Ale widziałam Twoje nowe zdjęcie,no trójca jedyna-bombka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A tu dalej pustki,fajnie tak pisać sama ze sobą,ha ha/spadam,pa

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

13 gru 2007, 17:59

siemanko :)
widze Nana zes osamotniona jak ja wczoraj czy keidys tam :)
ja dzis zwariowany dzien Maciek rano nie chcial usnac wiec go kolo 10,30 wzielam do siebie do lozka i tam sie kitrolilismy tak sie zmeczyl ze padl o 11,30 a mamusia z nim i spalismy do 13,20 :) potem zupeczka i zawiozlam mezusiowi obiadek bo dowiedzialam sie ze nic jeszcze nie jadl ale ze mnie dobra zonka co :) teraz Macio zasnal a ja sie krzatam robie obiadek dla mezusia bo ma przyjechac kolo 18 a potem mam nadzieje ze pojedziemy do smyka po zabawke tylk oeniwei mdo ktorej smyk :( ja musze ta zabawke kupic :( mam nadzieje ze jeszcze bedzie :)
moze kawki sie napijemy popoludniowej ???ja robie chcecie prosze bardzo :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: i jakies :ico_tort: tez sie znajdzie hehe :)
do wieczorka moje drogie
ale swieta sie szykuja kazda pochci szykuje fiu fiu porzadki ah jak ja lubie swieta ale nie sprzatanie :)

[ Dodano: 2007-12-13, 17:11 ]
Nana dziekujemy za pozdrow ja tez i powiedz zeby byla NIEGRZESZNA :)
a tak wogole to neiwie mczy Wam juz pisalam ze ostatnio przyjechala do mnie znajoma i tak gadalysmy ze tak szczerze mowiac to do czego nam sa chlopi ???? do przynoszenia kasy i generalnie nie potrzebni sa nam bo dziecko wychowac i tak my wychowujemy bo to matki zadanie nie slyszalam zeby ojciec gdzies wychowywal dziecko, wszytsko jest zazwyczaj na naszej glowie, my musimy myslec o wszystkim i o niczym i wogole sa potrzebni do jednego no do dwoch rzeczy :D ale teorie wysnulysmy co ??? hehe ale prawda :) tzn raczej ta dziewczyna mowila bo ona ostatnio sie kloci ze swoim facetem nei sa poslubie i nie uklada im sie, moze dlatego tak stwierdzila i mi to powiedziala a ja przemyslalam i jest jakas racja w tym :)

[ Dodano: 2007-12-13, 17:12 ]
Nana a twoj Micho to chyba odsypial caly tydzien co???? :):):):0 ale sie wyspal chlopina ucaluj go odemni i usciskaj od Macka

[ Dodano: 2007-12-13, 17:12 ]
teraz ja pisze do siebie hehehe

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2007, 18:51

witajcie my właśnie wróciłyśmy Jula jeszcze śpi w wózeczku przy otwartym oknie
udało nam sie załatwic kilka spraw na miescie z czego bardzo sie ciesze potem pojechałysmy do babci i tak nam dzionek zleciał teraz czekam na mojego m bo dzis dłuzej musiał zostać w pracy
- jednym słowem szał ciał przed świetami :ico_olaboga: :ico_olaboga:
karolina24, hihi ale teorie z kolezanka wysunełyście hihi prawdziwa Seksmisja :ico_haha_02: :ico_haha_02:
hihi pozdrowienia dla Beci niech wydusi z męzusia wszystkie soki :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-12-13, 18:20 ]
hop hop Obrazek jest tu KTO

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

13 gru 2007, 20:22

Wkońcu dotarliśmy do domu. U nas też dzisiaj był zwariowany dzień. Najpierw ja byłam na "pieszczotach" u dentysty, czego skutki czuję do teraz buuuu. Później czekałyśmy na mojego P i pojechaliśmy na miasto na zakupki.
Kupiliśmy choinkę :ico_brawa_01: mają nam przywieźć koło 20 bo do auta :ico_brawa_01: to raczej by się nam nie zmieściła :ico_oczko:
W tym roku nie będzie jakaś wielka (150 cm z doniczką) ale najważniejsze że żywa :-D

No a później byluiśmy w 4 sklepach i wyobraźcie sobie że nigdzie nie było sztucznego śniegu :ico_szoking:

A Emilka właśnie skończyła się ciapciać. Tata ją teraz smaruje a ja zaraz idę dać cycusia. Miała dzisiaj tylko jedną drzemkę więc mam nadzieję że szybko zaśnie :-)

[ Dodano: 2007-12-13, 20:37 ]
No widze że na każdego przychodzi pora....
Teraz ja popiszę sama ze sobą :ico_oczko:

No więc Emi śpi już od ponad godziny. Mąż pojechał coś załatwiać a ja sama w domu :ico_noniewiem:
Choinkę nam już przywieźli więc jutro będę miała co robić :-D

Dobra idę zobaczyć może coś w tv leci fajnego bo nie będę przecież sama ze sobą pisać :-)

Awatar użytkownika
nana

14 gru 2007, 00:27

Ale dziś dzień na samotne pisanie postów :ico_smiechbig:
Ja troszke sie zagadałam z mężusiem i znów ta godzina :ico_olaboga: ale to juz chyba norma dla mnie :ico_haha_01: Nie tak planowalismy co i jak,bo przecież trzeba jeszcze kupić prezenty,ogólnie zakupy zrobić bo powoli pustki,hi,hi.Ale mój Maksio miał dziś dzień :ico_olaboga: rano zadzwonili z przedszkola, że skarzy się i płacze że go ząbek boli! Naszczęście na przeciwko przedszkola teście mają sklep, więc teściowa dostała cynka żeby kupiła panadol i zobaczyła co jest grane :ico_oczko: Okazało się, że zeczywiście boli go,ale poprosił o spanie i go położyły i dobrze!!!Ja tym czasem zadzwoniłam do mojego kochanego dentysty,naświetliłam mu sprawę i kazał przyjechać na 15 :ico_brawa_01:Mąż pojechał i pukał mu wszystykie ząbki i szukał i nic.Dopiero odchylił policzek od wewnętrznej strony i zaczęła się jazda,ryk-okazało sie że wyszła mu afta,chciqał mu posmarować,ale juz nie było mowy :ico_placzek: W domu jeszcze co jakiś czas pojękiwał jak akurat go zabolało,ale będzie oki!!!
No coś musi sie dziać,bo byłoby zbyt pięknie :ico_placzek:
Aga26, super, że masz choine,ale zapach co nie?Ja mam żywa jak Maks skończył roczek,powiedziałam sobie ze musi być żywa i od tej pory tak już zostało-nic niezastąpi tego zapachu :mikolaj: Ale, że sztucznego sniegu niedostałaś to az dziw :ico_szoking: chcesz to ci kupię :-D :-D
A biedna Karolci ma misje do spełnienia,ale co tam Pan Bóg w dzieciach Ci to wynagrodzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Oki ja już naprawde spadambo dosyć się naklikałam.Do jutyrka laseczki :516: :516:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”