ja jutro z rana na badania, ja juz wiem, ze to moje ostatnie pobieranie krwi...
[ Dodano: 2007-12-13, 15:48 ]
Madziu,
... znowu jakieś nowe zdjecie w avatarku? Fajnie wygladasz...
ty to masz z tym szpitalem co wizyta u gin to konczy sie ze idziesz do szpitala biedulko.marcia_pod pisze:Heh ja znów do szpitala!
mary pisze:Pewnie zjawicie się niedługo.
mary pisze:Marcia ...co zrobić, jeśli tak ma być najlepiej dla Twojej Dzidzi to trzeba jechać. Tam przynajmniej jesteś pod kontrolą, Ty i Twój Maluszek. Jeszcze troszkę, ani się obejrzymy a szczęśliwie dotrwasz do końca.3maj się tam i bądź dobrej myśli. Wszytsko będzie dobrze. My, będziemy myslami z Tobą. Kto wie, może Ci jeszzce pozwolą wrócić do domku.
madziarka81 pisze:Marcia trzymaj sie kochanie cieplutko.Na pewno będzie dobrze.Lepiej byc tam w szpitalu i byc spokojnym niz w domu zastanawiac sie czy wszystko w porządku.Tym bardziej ze naprawde niewiele Ci zostało. Dla Ciebie
mariola pisze:Ale dzisiaj pustki gdzie jestescie?
no mnie tak caly czas boli momentami to tak mocno ze mam wrazenie ze sie porod zaczyna bo tak mnie zaczynalo pobolewac jak Julke rodzilammarcia_pod pisze:a cos mnie teraz jeszcze zaczął dół brzucha pobolewac - hmmm co to?
mariola pisze:spac strasznie mi sie chce ale czekam na meza bo mu obiado-kolacje musze zrobic
Hej dziewczyny nie uciekajcie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość