[ Dodano: 2007-12-13, 15:48 ]
Madziu,
... znowu jakieś nowe zdjecie w avatarku? Fajnie wygladasz...

ty to masz z tym szpitalem co wizyta u gin to konczy sie ze idziesz do szpitala biedulko.Hehja znów do szpitala!
hejPewnie zjawicie się niedługo.
Marcia ...co zrobić, jeśli tak ma być najlepiej dla Twojej Dzidzi to trzeba jechać. Tam przynajmniej jesteś pod kontrolą, Ty i Twój Maluszek. Jeszcze troszkę, ani się obejrzymy a szczęśliwie dotrwasz do końca.3maj się tam i bądź dobrej myśli. Wszytsko będzie dobrze. My, będziemy myslami z Tobą. Kto wie, może Ci jeszzce pozwolą wrócić do domku.
dzięki dziewczyny!Marcia trzymaj sie kochanie cieplutko.Na pewno będzie dobrze.Lepiej byc tam w szpitalu i byc spokojnym niz w domu zastanawiac sie czy wszystko w porządku.Tym bardziej ze naprawde niewiele Ci zostało. Dla Ciebie :ico_buziaczki_big:
no tez zauważyłam, jak ja mam czas posiedziec to tez nigdy nikogo nie maAle dzisiaj pustkigdzie jestescie?
no mnie tak caly czas boli momentami to tak mocno ze mam wrazenie ze sie porod zaczyna bo tak mnie zaczynalo pobolewac jak Julke rodzilama cos mnie teraz jeszcze zaczął dół brzucha pobolewac - hmmm co to?
mi zreszta tez sie juz oczy zamykaja!spac strasznie mi sie chce ale czekam na meza bo mu obiado-kolacje musze zrobic
hmmm czyżby sie jednak jakaś rozmowa na wieczór rozkrecała? w sumie 10 min więcej mi nie zaszkodziHej dziewczyny nie uciekajcie![]()
![]()
![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość