Witajcie! Ja przyszłam Wam pożyczyć ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT:
[size=200]
Zimnych śnieżynek,
ciepłych pierzynek.
Dużego bałwanka,
radości na sankach.
Choinki pachnącej,
kolędy radosnej.
Dużego szampana,
zabawy do rana.[/size]
a dziekujemy i wzajemnie!!!! joanna co sie dzieje, dlaczego tak rzadko do nas zaglądasz????Joanna24 pisze:Ja przyszłam Wam pożyczyć ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT:
koniecznie zdać raport trzeba!Myszka_ pisze:odezwę się jak wrócimy
co Ci Małgośka sie przydażyło? opowiadaj!malgoska pisze:odkryłam dzisiaj, które sklepy w mieście warto omijać szerokim łukiem.
o to szkoda. niestety od takich nieprzyjemnych spraw zaczyna sie posiadanie własnych czterech kątów.eVe80 pisze:i tak nic nie załatwiliśmy
to mi powinno to smakowac hehe ja po nowym roku ide robic to badankomalgoska pisze:Ja już po badankach, wyniki będą po świętach. Glukoza do picia wcale nie była taka zła - jak przesłodzona herbatka
kochana no przecież ja od początku tak mowie, że wystarczy tylko spacerowy dostosowany dla niemowlaka. magda sz. dawida urodzila pod koniec marca i po miesiacu mały jezdził juz w spacerowce tylko dobrze okryty i dlatego ja wiem, ze to dobry pomysł. ja tylko spacerowke kupuje bo po co pieniadze wydawac na 2 moze 3 miesiace.edit53 pisze:nie wiem czy dobrze to wymyslilam ale wiem z doswiadczenia ze w glebokim to gora 3 mc dziecko jezdzi a przeciez w maju juz powinno byc coraz cieplej wiec w spacerowce takiej juz spokojnie jezdzic mozna
malgoska pisze:niech mnie ktoś dobije... odkryłam dzisiaj, które sklepy w mieście warto omijać szerokim łukiem...
juz sie nie ppotrafie doczekac swiat!!!
Ja teraz dopiero do domku weszłam od rana same załatwianie, a i tak nic nie załatwiliśmy
Teraz jedzonko i pod kocyk.
edit53 pisze:zakochalam sie w jednym wozku,jedyny jaki mi sie naprawde podobał z tych wszystkich co do tej pory ogladałam,coprawda to nie głeboki ale juz spacerowy wozek,tyle ze jak sie go rozlozy na lezaco to na gleboki wyglada a do tego jest taki super cieply spiworek z raczkami w tym samym kolorze za 70 złi jak sie go włozy do wozka to nawet nikt nie zauwazy ze to spacerowka a cena wozka to.....409zł firmy tako
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: maximllCeap i 1 gość