Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

21 gru 2007, 10:13

Witajcie! Ja przyszłam Wam pożyczyć ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT:
[size=200]
Zimnych śnieżynek,
ciepłych pierzynek.
Dużego bałwanka,
radości na sankach.
Choinki pachnącej,
kolędy radosnej.
Dużego szampana,
zabawy do rana.
[/size]

Obrazek

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 gru 2007, 11:15

...
Ostatnio zmieniony 27 mar 2009, 21:20 przez malgoska, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

21 gru 2007, 12:55

Witam przed południem,
ja dziś jestem jakaś do kitu, brzusio mnie pobolewa, ale całkiem prawdopodobne, że z nerwów, bo zaś mi pospac nie dali...
dziś idziemy do lekarza, już się doczekać nie mogę żeby po podglądać mojego maluszka, jakoś strasznie mi się te 4 tyg. dłużyły, jak nigdy, mężu w pracy a ja sama...
jak wróci to złożymy łóżeczko i zrobię Wam zdjątko żeby się pochwalic :ico_oczko:
idę leżec, żeby brzusio przestał bolec, potem kąpiel, trzeba oko malnąc i do gina, idziemy na 17.15, to odezwę się jak wrócimy, mam nadzieje że u syneczka wszystko oky ...
buziaki i miłego piąteczku życzę

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 gru 2007, 17:13

...
Ostatnio zmieniony 27 mar 2009, 21:20 przez malgoska, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
meggi_24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 gru 2007, 18:14

witajcie kochane!!!!

juz sie nie ppotrafie doczekac swiat!!!

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

21 gru 2007, 18:46

Hoho ale tu dzisja pustki...
Ja teraz dopiero do domku weszłam od rana same załatwianie, a i tak nic nie załatwiliśmy :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Teraz jedzonko i pod kocyk.

asika82
4000 - letni staruszek

21 gru 2007, 20:01

Joanna24 pisze:Ja przyszłam Wam pożyczyć ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT:
a dziekujemy i wzajemnie!!!! joanna co sie dzieje, dlaczego tak rzadko do nas zaglądasz????
Myszka_ pisze:odezwę się jak wrócimy
koniecznie zdać raport trzeba! :-)
malgoska pisze:odkryłam dzisiaj, które sklepy w mieście warto omijać szerokim łukiem.
co Ci Małgośka sie przydażyło? opowiadaj!
eVe80 pisze:i tak nic nie załatwiliśmy :ico_zly:
o to szkoda. niestety od takich nieprzyjemnych spraw zaczyna sie posiadanie własnych czterech kątów.

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 gru 2007, 20:23

hejka dziewczyny.mi sie myszka cos popsula a do zabawy z sama klawiatura nie mialam sily i nerwow,raz nawet napisalam posta i dzis patrze a go nie ma :ico_zly: :ico_zly:
naszczescie mezus skombinowal druga i juz jest si :ico_brawa_01:
malgoska pisze:Ja już po badankach, wyniki będą po świętach. Glukoza do picia wcale nie była taka zła - jak przesłodzona herbatka :-D
to mi powinno to smakowac hehe ja po nowym roku ide robic to badanko :ico_haha_02:
myszkana tandecie wozkow nie ma wiec tam nie szukaj przeniesli je gdzies do podziemia hotelu forum,bylam w innym sklepiku a raczej hurtowni wozkow i takich bajerow dla niemowlaka na ul kingi(podgorze)i zakochalam sie w jednym wozku,jedyny jaki mi sie naprawde podobał z tych wszystkich co do tej pory ogladałam,coprawda to nie głeboki ale juz spacerowy wozek,tyle ze jak sie go rozlozy na lezaco to na gleboki wyglada a do tego jest taki super cieply spiworek z raczkami w tym samym kolorze za 70 złi jak sie go włozy do wozka to nawet nikt nie zauwazy ze to spacerowka a cena wozka to.....409zł firmy tako zaraz wam link wkleje z alegro.nie wiem czy dobrze to wymyslilam ale wiem z doswiadczenia ze w glebokim to gora 3 mc dziecko jezdzi a przeciez w maju juz powinno byc coraz cieplej wiec w spacerowce takiej juz spokojnie jezdzic mozna :ico_haha_01: pozniej was doczytam narazie musze spadac na chwile :ico_placzek:

asika82
4000 - letni staruszek

21 gru 2007, 21:04

edit53 pisze:nie wiem czy dobrze to wymyslilam ale wiem z doswiadczenia ze w glebokim to gora 3 mc dziecko jezdzi a przeciez w maju juz powinno byc coraz cieplej wiec w spacerowce takiej juz spokojnie jezdzic mozna :ico_haha_01:
kochana no przecież ja od początku tak mowie, że wystarczy tylko spacerowy dostosowany dla niemowlaka. magda sz. dawida urodzila pod koniec marca i po miesiacu mały jezdził juz w spacerowce tylko dobrze okryty i dlatego ja wiem, ze to dobry pomysł. ja tylko spacerowke kupuje bo po co pieniadze wydawac na 2 moze 3 miesiace.

[ Dodano: 2007-12-21, 20:07 ]
edit a widziałaś coneco jupiter? tez jest fajny i tani i ma coś czego ja szukam czyli przekładaną rączke bo przeciez trzeba mieć na oku takie maleństwo.

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

21 gru 2007, 21:15

malgoska pisze:niech mnie ktoś dobije... odkryłam dzisiaj, które sklepy w mieście warto omijać szerokim łukiem... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

to co to się stało??

juz sie nie ppotrafie doczekac swiat!!!

a moja ochota na święta się ulotniła :ico_noniewiem:

Ja teraz dopiero do domku weszłam od rana same załatwianie, a i tak nic nie załatwiliśmy :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Teraz jedzonko i pod kocyk.

niestety, nasza biurokracja...

edit53 pisze:zakochalam sie w jednym wozku,jedyny jaki mi sie naprawde podobał z tych wszystkich co do tej pory ogladałam,coprawda to nie głeboki ale juz spacerowy wozek,tyle ze jak sie go rozlozy na lezaco to na gleboki wyglada a do tego jest taki super cieply spiworek z raczkami w tym samym kolorze za 70 złi jak sie go włozy do wozka to nawet nikt nie zauwazy ze to spacerowka a cena wozka to.....409zł firmy tako

no to niedrogi, czekamy na linka, ale ja chyba wiem o jaki Ci chodzi...

my po lekarzu, malutki ma się dobrze, waży 580 g., wypina mi się tak swoją dupeczką i nóżkami, które ma u góry :ico_oczko:
mam zrobić glukozę na następną wizytę, którą mam 11 stycznia ... nie bardzo to do mnie przemawia, ale jak trzeba to trzeba, może dam rade i nie zwrócę tej słodkości :ico_olaboga:
łożysko się ładnie do góry podnosi i w ogóle wszystko wyglądało ok, mały jest bardzo proporcjonalny wielkościowo na ten czas ciąży i w sumie pokrywa mi się termin z obecnego USG z terminem z @, sa 3 dni różnicy, bo termin z @ mam na 11, a teraz wyszedł na 9, ale lekarz mówił, że norma to +/- 10 dni :ico_oczko:

a ja jestem zła, bo rozpakowaliśmy łóżeczko i okazało się, że jeden szczebelek jest ułamany i bardzo są boki poobijane w tej drabince, jest to raczej wina przewoźnika, który nie zachował odpowiedniej ostrożności przy przewózce, a oklejone jest że towar delikatny! napisałam już do sprzedawcy i ciekawa jestem co zapropnują :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
zmykam, buziaki

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”