dzień doberek
uff ....ale zwariowany dzien
wielkie brawa dla
Karolki moja tez poszła wczoraj
fotki zapodam po niedzieli ciezko utrafić ,ale raczej szybciej nakręci sie filmik ,zaczeła przechodzić sama od grata do grata robiąc po kilkanascie kroczków ,potem jak ją wołam by do mnie przyszła to leci biegiem i strasznie jej sie to podoba
hihihi wtedy robi to za szybko no i leciiiiiii do przodu ,ale kiedy sie skupi ładnie to idzie sama lecz jeszcze pewniej sie czuje na czworaka i dalej zasuwa po podłodze lub tańcuje dreptając przy gratach od czasu do czasu sie puszczająć z dnia na dzien wprawi sie lepiej w to chodzenie i bedzie śmigac na całego ,jeszcze dobrze nieopanowała równowagi to by chicała juz biegiem lecic
co jeszcze jej sie nieudaje wiadomo .........ale najgorsze jest to ,że kiedy ja tylko spuszcze z oczu to sama sie pusci i moze upasc ,a wtedy bedzie problem jak walnie bo sie wystraszy i nie bedzie juz miała ochoty na chodzenie
a my dzis dzien szaleństw męzu we wtorek jedzie ,wiec robimy zakupy całą parą dla niego wiec brakuje czasu na kompa ,a i jeszcze goscie dzis byli moja siostra przyjechała ,przywiozła mase ubranek małej i śliczną pościel do łóżeczka jest krawcową wiec uszyła
i jest giciorrrrrrrrr