Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

13 sty 2008, 16:33

asika82, ten wozek szczerze ci powiem bardziej mi sie podoba niz tamten hmm zapomnialam nazwy ten co tatusiowi sie podoba(w wersji spacerowkowej moim zdaniem wyglada glupio :ico_noniewiem: )kombinuj jeszcze kombinuj az trafisz na idealny :-)
A tak wogole jakos dawno nie gadalysmy?
Widze ze przygotowujecie sie mamusie juz tak konkretnie ale wam fajnie czujecie adrenalinke przed finalem?
pozdrawiam :-)

asika82
4000 - letni staruszek

13 sty 2008, 16:54

Edit fajnie ,że widziałaś ten wózek to już sobie go daruje jak nieporęczny.
Myszka ale się obkupiłaś :ico_szoking:
Madziu straszne męki przechodze z neostradą!!! Znowu dzisaj dzwoniłam do serwisu bo nadal łączy na chwile i zrywa połączenie. Magda ten Quinny Ci sie nie podoba? Na zdjęciach nic rewelacyjnego ale jak sie prowadzi i jest mały dla takich tycich mam :-D

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

13 sty 2008, 20:47

asika82 pisze:Edit fajnie ,że widziałaś ten wózek to już sobie go daruje jak nieporęczny.

zgadzam się, też go widzieliśmy na żywo i jest nie za fajny, nie polecałabym, choc wiadomo, że różne są gusta...

asika82 pisze:Myszka ale się obkupiłaś :ico_szoking:

tak to niestety jest jak się nic nie ma :(

asika82 pisze:Magda ten Quinny Ci sie nie podoba?

i te Quinny naprawdę są dobre, też różnie ludzie na nie reagują, kwestia gustu, ale są lekkie, zajmują mało miejsca - na czym o ile pamięt5am Ci zależy noi są bardzo wytrzymałe, ale jak już wspomniałam kwestia gustu i upodobań :ico_oczko:

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 sty 2008, 12:49

...
Ostatnio zmieniony 03 cze 2009, 09:43 przez malgoska, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Myszka_

14 sty 2008, 15:35

Witajcie kochane,
co tu dziś taka cisza :ico_szoking:
malgoska pisze:U mnie już lepiej. Byłam na kontroli u lekarza, jutro kończę zastrzyki i przechodzę na tabletki.

no to super, że czujesz się już lepiej :ico_brawa_01: oby tak dalej, dużo zdrówka życzę i obyś szybko doszła do siebie :588:

u mnie leci, siedzę sobie sama w domku, bo mężu ma w tym tyg. 2 zmianę, ale jutro idzie na rano, bo ktoś tam ma przyjechać do maszyny, z którą on robił i ma ich szkolić, a po południu do szkoły jedziemy; no a już w piątek na Kraków za wózeczkiem już się nie mogę doczekac :ico_brawa_01:
zamówiliśmy wczoraj karuzelę dla maluszka, powiem Wam że akurat w przypadku tej karuzeli to się bardzo opłaca przez allegro, ponieważ jest 100 zł różnicy ze sklepami, w "smyku" ta karuzela kosztuje 230 zł, a w zwykłym sklepie dziecięcym w Oświęcimiu babka nam powiedziała 219, a tu z kosztami wysyłki zapłaciliśmy 135 zł. i kurier mi ją pod drzwi przyniesie a oglądaliśmy ją na żywo i jest cacana!!
oto ona:
http://allegro.pl/item294007394_karuzel ... zedaz.html
miłego popołudnia życzę buziole

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

14 sty 2008, 15:57

Myszka_ pisze:zamówiliśmy wczoraj karuzelę dla maluszka, powiem Wam że akurat w przypadku tej karuzeli to się bardzo opłaca przez allegro, ponieważ jest 100 zł różnicy ze sklepami, w "smyku" ta karuzela kosztuje 230 zł, a w zwykłym sklepie dziecięcym w Oświęcimiu babka nam powiedziała 219, a tu z kosztami wysyłki zapłaciliśmy 135 zł. i kurier mi ją pod drzwi przyniesie a oglądaliśmy ją na żywo i jest cacana!!
oto ona:
http://allegro.pl/item294007394_karuzel ... zedaz.html
miłego popołudnia życzę buziole

Myszka my tez niedługo zamawiamy tą karuzelę, w takiej samej cenie :-D Daj znać jak się sprawuje i jakie ma melodyjki. Ja wiem tylko że super świeci.

Co do wyprawki to podobnie ostatnio sie zaopatrzyliśmy w hurtowni. Śpioszki, pajacyki, body, kaftaniki, koszulki, śliniaczki, czapeczki, rękawiczki, pieluchy, termometr do kąpieli, ręczniczki, termos na butelki, termometr czołowo-uszny, nożyczki do paznokci, szczoteczka do włosów (taka piękna dla księżniczki mojej), proszek do parnia ubranek niemowląt. Została wanienka, kocyk, karuzela, wózio (ale to już wiadomo jaki, gdzie i za ile) i łóżeczko.
Kupiłam tez parę rzeczy, które będą mi potrzebne typu wkładki laktacyjne jednorazowe i wielokrotnego użytku i parę innych gadżetów.

Ja weekend spędziłam na poszukiwaniu nowej suszarki. Stara się spaliła, a przy okazji popaliła mi włosy :ico_zly: Teraz chciałam zainwestować w super suszarkę, która będzie miała parę opcji na których mi zależy. No i znalazłam, droga, ale taka jak chciałam. Suszy expresowo, jonizuje tak, że moje włosy po suszeniu wreszcie są miękkie, błyszczące i miłe w dotyku :ico_brawa_01: Suszarka ma mega duży dyfuzor z ceramicznymi końcówkami i rewelacyjnie wąski skupiacz powietrza. Oto nowy nabytek:

Obrazek

Awatar użytkownika
Myszka_

14 sty 2008, 16:23

mamamonia, pewnie, że dam znac jak się karuzelka sprawuje :ico_oczko:
my kupowaliśmy w zwykłym sklepie, bo hurtowni tu niestety nie mamy :(
zostało nam jeszcze pare rzeczy, ale nie uciekną, jeszcze pokupujemy, wszystko po kolei choc nie zawsze się tak da :ico_oczko:
zastanawiam się nam termometrem jaki mam kupic, tyle tego ze zgłupiec można, a chciałabym taki aby był naprawdę funkcjonalny... noi myślę też nad proszkiem, dużo słyszałam o tym, że Lovella uczula, w ogóle ile ludzi tyle opinii i już sama nie wiem...
za duży wybór tego wszystkiego i oszaleć można!
Gratuluję zakupu suszarki :ico_brawa_01:

ja zmykam, bo kuzynka ma w odwiedzinki przyjechać a muszę garnki jeszcze pomyć, jakaś słaba dziś jestem i prze to nic mi się nie chce ...
pa

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

14 sty 2008, 16:44

Myszka_ pisze:[b]
zastanawiam się nam termometrem jaki mam kupic, tyle tego ze zgłupiec można, a chciałabym taki aby był naprawdę funkcjonalny... noi myślę też nad proszkiem, dużo słyszałam o tym, że Lovella uczula, w ogóle ile ludzi tyle opinii i już sama nie wiem...
za duży wybór tego wszystkiego i oszaleć można!

My mamy termometr Scaneo.
A jeśli chodzi o proszek ,zaufałam koleżance, która mi go poleciła. Kupiłam Lovella.

asika82
4000 - letni staruszek

14 sty 2008, 17:44

Witajcie! Byłam dzisaj u ginka, wszystko ok dostałam skierowanie na glukoze i jest fajnie bo mam ja wypić w domu i po godzinie pojechać na pobranie krwi. Cieszę się, że nie będe musiała czekać w przychodni.
Znowu byłam w sklepie z wózkami, juz mam paranoje na tym punkcje, śnią mi sie Quinny po nocach. Oglądałam takie różne i wszystko jest strasznie ciężkie więc nadal Quinny Buzz na pierwszym miejscu.
A zapomniałam napisać , że mam od początku ciąży 7 kg na plusie! :-D Bardzo mnie to cieszy, że tylko tyle!!! W nagrode kupiłam sobie dzisaj krem Musteli na rozstępy. Jeszcze nic nie mam i chce żeby tak zostało.
Małgośka kuruj sie kuruj, zdrówka życze.

[ Dodano: 2008-01-14, 16:59 ]
i te Quinny naprawdę są dobre, też różnie ludzie na nie reagują, kwestia gustu, ale są lekkie, zajmują mało miejsca - na czym o ile pamięt5am Ci zależy noi są bardzo wytrzymałe, ale jak już wspomniałam kwestia gustu i upodobań :ico_oczko:
mi raczej sie one nie podobały ale jak go wypróbowałam to wiem że jest super. jeszcze musze wypróbować go z dzieckiem w środku, jak sie prowadzi, czy nadal dobrze. W tym celu pojade do sklepu z Kamilą i jak ona bedzie siedzieć dobrze to już nie będe miała żadnych ale.

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 sty 2008, 22:23

heja
malgoska, dobrze ze u ciebie juz lepiej a mojati zlapał angine ropna :ico_zly: mam nadzieje ze na mnie nie przejdzie,biedny wczoraj poszedl spac o 18.30 i spal do rana ,dzis juz goraczki nie ma naszczescie
wiecie co tak sobie czytam i widze ze wy to juz wszystko chyba dla dzidzi macie a ja nawet smoczka jeszcze nie kupilam ,zaczne dopiero pod koniec stycznia ,narazie dalej na auto czekamy bo jednak jeszcze go nie odebralismy a mnie juz krew zalewa :ico_zly: buzki

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”