Myszka_ pisze:zamówiliśmy wczoraj karuzelę dla maluszka, powiem Wam że akurat w przypadku tej karuzeli to się bardzo opłaca przez allegro, ponieważ jest 100 zł różnicy ze sklepami, w "smyku" ta karuzela kosztuje 230 zł, a w zwykłym sklepie dziecięcym w Oświęcimiu babka nam powiedziała 219, a tu z kosztami wysyłki zapłaciliśmy 135 zł. i kurier mi ją pod drzwi przyniesie a oglądaliśmy ją na żywo i jest cacana!!
oto ona:
http://allegro.pl/item294007394_karuzel ... zedaz.htmlmiłego popołudnia życzę buziole
Myszka my tez niedługo zamawiamy tą karuzelę, w takiej samej cenie
Daj znać jak się sprawuje i jakie ma melodyjki. Ja wiem tylko że super świeci.
Co do wyprawki to podobnie ostatnio sie zaopatrzyliśmy w hurtowni. Śpioszki, pajacyki, body, kaftaniki, koszulki, śliniaczki, czapeczki, rękawiczki, pieluchy, termometr do kąpieli, ręczniczki, termos na butelki, termometr czołowo-uszny, nożyczki do paznokci, szczoteczka do włosów (taka piękna dla księżniczki mojej), proszek do parnia ubranek niemowląt. Została wanienka, kocyk, karuzela, wózio (ale to już wiadomo jaki, gdzie i za ile) i łóżeczko.
Kupiłam tez parę rzeczy, które będą mi potrzebne typu wkładki laktacyjne jednorazowe i wielokrotnego użytku i parę innych gadżetów.
Ja weekend spędziłam na poszukiwaniu nowej suszarki. Stara się spaliła, a przy okazji popaliła mi włosy
Teraz chciałam zainwestować w super suszarkę, która będzie miała parę opcji na których mi zależy. No i znalazłam, droga, ale taka jak chciałam. Suszy expresowo, jonizuje tak, że moje włosy po suszeniu wreszcie są miękkie, błyszczące i miłe w dotyku
Suszarka ma mega duży dyfuzor z ceramicznymi końcówkami i rewelacyjnie wąski skupiacz powietrza. Oto nowy nabytek: