Hejka
Mała spi, mężulek nadrabia zaległości telewizyjne (i jak zawsze narzeka że nic w tej telewizji nie ma
) a ja wreszcie nadrobiłam zaleglości,uffff....
Nie było mnie ostatnio bo u nas zmasowany atak ząbkowania
Niestety Viburcol juz na Viki nie działa i jakikolwiek ratunek od marudzenia i popłakiwania daje Calpol, a jego znowu boję się za bardzo uzywać
Do tego Viki obraziła się na chodzik i krzyczy gdy tylko próbuję ja do niego włozyć. Woli wycieczki z mamą po domu i wstawanie przy wszystkim co tylko jest w jej poblizu (najbardziej upodobala sobie stolik RTV ale on jest szklany
).
A i w MOIM zyciu trochę zmian i nowości. Od dzisiaj zaczęłam kursy w Collegu
Z angielskiego dla obcokrajowców i z informatyki (zeby uzyskać dyplom międzynarodowy). No i od 10 lutego wracam do pracy, ale to już mnie nie cieszy
zaraz poodpisuję na posty...
[ Dodano: 2008-01-15, 00:34 ]Martucha nareszcie!!!!! tyle nerwów i chrób by wreszcie ktoś się Franiem zajął
ale najwazniejsze, że jakaś normalna lekarka sie trafiła
a z rączkami i płaczem to się przyzwyczaj
moja popołudniówka dzisiaj z Viki to naprzemiennie spacer po domu, Viki obściskiwanie mnie, ciągnięcie z awłosy, kwładanie palców do nosa, ucha i buzi, liczenie mi zebów, traktowanie mnie jako słupka do wstawania, noszenie na rączkach itd.
prawie wszędzie i cały czas razem
a jak tam koleżanka, znalazła to mleko?? bo znalazłam linka do tego co je Viki
http://www.smahcp.co.uk/Home/productinf ... ge/lf.aspx
Jaśnie Pani to kiedy dokładnie planujecie wyjazd do Belfastu?? kciuki były trzymane ale z powodów ode mnie niezaleznych tylko w godzinach wieczornych i przez sen
Emilka duuuuużo zdrówka dla was... a kiedy impreza urodzinowa Nathanka?? wszystko już gotowe?? i co za badanie musiał mieć, bo ja jakoś nie w temacie
Aguś sliczny twój synek
taki słodziutki, i jaki duży już
a na pupcię polecam Sudocrem, wg mnie najlepszy...
Fela hihi, ja mam taką wizję, że mnie też czeka mami, mami i przylepiostwo Vikuli
ale czy to nie jest słodkie?? męczące czasem, i owszem, ale takie slodziutkie jak widzi się radośc na buźce dziecka żejest z mamą
i właśnie, jak tam sprawa z Egiptem??
Madziorka no wasze zycie to przygoda za przygodą, atrakcja za atrakcją
super wam
my z mężem tez musimy się wkońcu pozbierac i zacząc z powrotem zyć aktywnie i radośnie, bo jak na razie to zgredy się znas zrobiły
a masz jakieś zdjęcia z wypadu do Warszawy?? wklejaj koniecznie
Beatka pocieszasz mnie pisząc, że Oskarkowi sama ta egzema przeszła
ja na razie staram się nie używac sterydów
ale jak długo mi się uda to nie wiem, bo czasami skóra naprawde wygląda źle
a synków masz wspaniałych, i jaki Oskarek wysoki
a
Gosia to ma teraz jakiś urlop w pracy, ze do nas nie zagląda?? i
Ilonka znowu się leni
[ Dodano: 2008-01-15, 00:36 ]i mam do was pytanko
jakie konto CTF wybrałyście dla swoich dzieciaczków?? i w jakim banku??? ja jestem bojąca nonono i chcę zwykle oszczędnościowe a mój mąz znowu te z inwestycjami, ale ja się boję że jak pójdzie źle to Viki kurna bez kasy zostanie
czy oni dają jakąś gwarancję, ze np. ileś tam procent pieniędzy się odzyska z konta??
no bo jakbym tak wpłacała przez 18 lat kase dla Viki a na koniec ona dostanie tylko częśc tego to by mnie sz.... trafił