Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

17 sty 2008, 21:17

:ico_szoking: ojjj zapomiałyśmy o karolce :ico_sorki:
[size=200]

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DUZO USMIECHU NA TWARZY , ZDRÓWKA I JESZCZE RAZ ZDRÓWKA-DLA KAROLKI[/size]

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2008-01-17, 20:20 ]
STRASZNE PRZECIĄGI TU PANUJĄ OD KILKU DNI-DZIEWCZYNY :569: FREKFENCJA SPADA

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sty 2008, 21:46

:ico_wstydzioch: bardzo przepraszma i juz sie poprawiamy
100 lat 100 lat dla Korolinki z okazji ukończenia 10 miesiecy
:ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
Obrazek

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

17 sty 2008, 22:24

Melduję się :-D

:ico_sorki: dziewczyny że wczoraj tutaj nie dotarłam ale zaraz Wam wszystko wytłumaczę.

Po pierwsze Wszystkiego najlepszego dla Karolinki z okazji ukończenia 10 miesięcy :ico_tort:
Po drugie to dziękuję w imieniu Emi za życzonka i pamięć :-)

A u nas wczoraj był dzień wypełniony na maxa. Rano mama zadzwoniła że mamy kontrolę w firmie więc pędem musiałam Emi ubrać i jechać do pracy. Panie które przyszły zbytnio się niespieszyły bo siedziały do bitej 14. Potem od razu z mężem pojechaliśmy oglądać meble bo akurat była świeża dostawa. Później szybciutko do domu przygotować obiadek, po obiadku do teściów z ciachem, także w domu byliśmy po 20. Szybko Emilkę umyliśmy a jak ją usypiałam to mi się zasnęło :ico_wstydzioch:

Emilka już coraz częściej zaczyna wstawać przy wszystkim. Kurcze dziewczyny chyba osiwieję zanim ona zacznie chodzić :ico_noniewiem: Aaaa i strasznie jej się podoba jak ją trzymam za rączki a ona maszeruje. Tak fajnie się wtedy śmieje :-)

A dzisiaj byliśmy u dermatologa. Emi dostała maść ze sterydami :ico_placzek: i jakiś syropek odczulający. Co do syropku to dostanie dopiero jutro bo jakoś boje podawać się nowe specyfiki na noc, tym bardziej jak przeczytam ulotkę :ico_szoking:

No i niestety nie możemy chodzić na basen :ico_placzek: wogóle mam ją kąpać max dwa razy w tygodniu :ico_szoking: Hihi będzie nam po domu raczkował mały śmierdzioszek :-D

A tak wogóle to już doszłam do tego co ją tak uczuliło. Na 99% to było kiwi z resztą pani dermatolog potwierdziła że to mogło być kiwi.

A co do zupek to Wasze dzieci jedzą ?? Bo moja dalej się zupy nie chwyci. Zje ze 2 może 3 łyżeczki i koniec. Już wymyślam jej nowe smaki a tu nonono nic nie działa.
Zrobiłam jej dzisiaj ogórkową to mało nie było :587:
Ale za to zjadła jajecznicę z szynką :-D

DZiewczyny cudne zdjęcia. A te oczęta Juleczki.... :-D

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sty 2008, 22:34

:ico_brawa_01: super ze juz jestes bo naprawde zaczynałam sie martwic
Szkoda Emilki ze ja tak wysypało ze az potrzebna maść sterydowa ale dobrze ze znalazłaś przyczyneCo do zupek to Jula wcina choc poczatki nie były łatwe
ja juz sie pozegnam zmykam spac bo jakaś dzic senna jestem
Dobranoc wszystkim i spokojnej nocki

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

17 sty 2008, 22:42

czesc Aga dobrze ze u Ciebie wszystko wporzadku :) szkoda ze Emi taka uczulona i ze na basen nie mozecie :(
co do zupek to moj Macio tylko zupki narazie i musze mu zaczac wprowadzac cos innego ale sie boje bo on tylko wodniste i najlepiej zmiksowane na maxa:( a jak jest grudka to jak dzis zwrocil i co zrobic :(:(:(:(:(
moj macio spi mezulek robi kolacje a ja odpoczywam :) buziaki moze jutro wpadne ale niewiem jutro mam caly dzien moja pciolke przyjezdza do mnie na caly dzien :) i bedziemy pily jadly i wogole :-D ;-D milego wieczorku utrzejszego dnia i kolorowych snow i spokojnej nocki buziaki papap

Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

17 sty 2008, 23:01

Jest jeszcze ktoś
cześć kochane
przepraszam że was zaniedbałam ale od poniedziałku do dzis byłam u mamy
i nic wam nie postawiłam na moje urodzinki które miałam 15 wiec dzis wam stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: i :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:
STARA JUZ JESTEM HIHIHI

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

17 sty 2008, 23:10

Moja Emi jadła wcześniej zupki. Od czasu tej choroby coś jej się pozmieniało. Nie chce jeść za żadne skarby.
Jeżeli chodzi o inne jedzenie to zauważyłam że lubi sobie gryźć ale pod jednym warunkiem. Jedzonko musi być podane z rączki. Nie zje ani z łyżeczki ani z widelczyka :ico_noniewiem:

Daje jej już bułeczkę z wędlinką albo dżemem, jajeczniczkę, lekarka pozwoliła mi spróbować dać jej ser biały z tym że jak jej go podam to nic nowego przez tydzień nie mogę wprowadzić. Także jutro zrobie jej jakąś pastę z twarożkiem i dam z bułeczką. Zobaczymy czy zje :ico_oczko:

gozdzik karolina spokojnej nocki Wam życzę :-)

[ Dodano: 2008-01-17, 22:11 ]
__DOMI__, nie przesadzaj aż taka stara nie jesteś :-D

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

17 sty 2008, 23:46

karolka - moja Mela tez tylko wczesniej zupy wcinała na max zmiksowane bo zawsze był odruch :587: ,ale od ponad 2 miechów zaczełam kupowac zupki te z Gerbera w zaleznosci od miesiaca i sa naprawde dobrze tyle ile trzeba rozdrobnione jak je zaczeła jesc to sie przyzwyczaiła , a taraz tez je bardzo lubi , ja juz specjalnie nie gotuje dla niej zupek ,je prawie wszystkie tak jak my i nie miksuje od prawie miesiaca ich teraz normalnie gniote jej wszystko widelcem i wcina z apetytem co do dań to na jej pierwszym miejscu jest właśnie zupa ,przepada za nimi :-) drugie danie je ,ale juz nie tak jak zupke , w zasadzie co kto ruszy buzią wszystko chce posmakowac ,a jak sie cieszy kiedy dostanie cos nowego i jej zasmakuje mmmmm, ale wyraznie i stanowczo spekuluje kiedy coś jest beeee, wtedy jej nie zmuszamy ,na wszystko przyjdzie pora

DOMI :ico_szoking: - STARA ? a co ja ma powiedzieć? zamienimy sie? -to są początki dopiero twojego dorosłego zycia, i dopiero bedziesz przezywac złe i dobre chwile,ale głowa do góry :ico_oczko: tylko optymistycznie patrz na świat i nie poddawaj sie szybko ulotnym złym chwilom

AGA nic sie EMI nie stanie jak bedziesz ja zadziej kapac ,to nie lato niepoci sie tak i nie brudzi,a napewno nie cały czas bedziesz musiała tak robić -gdy wszystko wroci do normy bedzie tak jak było i kąpiele powrócą :-)

[ Dodano: 2008-01-17, 22:53 ]
a tak wogóle to sie wkurzyłam z męzem na poczte ,że szok :ico_zly: -wysłałam tydzien temu w poniedziałek paczke ,a dzis jest juz czwartek ,kolejny tydzien i ona nie doszła do adresata :ico_placzek: ,a ja czekam jak głupia na przekaz bo była za pobraniem i 135zł poszłooooooooo sie jeb........... :ico_zly: ,a tym razem niewiem czemu nieubezpieczona była wysłałam normalnie -wiec reklamacja nie wchodzi w rachube

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

18 sty 2008, 08:06

Witajcie z rana

U nas nocka całkiem, całkiem. Co prawda Emi wylądowała u mnie w łóżku już przed północą ale za to była tylko jedna pobudka :ico_oczko:
Mąż urządził sobie wczoraj maraton filmowy bo dorwał 3 sezon skazanego na śmierć i w efekcie zasnął na kanapie więc my z Emi miałyśmy dużo miejsca do spania :ico_oczko:
A jak widać Emilka dzisiaj znowu ranny ptaszek bo wstała o 6. Już dawno tak wcześnie się nie obudziła :ico_szoking:
A ja piję już kawusię w MEGA kubku żeby zacząć jakoś funkcjonować. Jeżeli któraś będzie chętna to proszę :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sty 2008, 09:07

Aguś ja prosze :ico_kawa:
U nas nocka taka sobie Jula budziła sie chyba z trzy -cztery razy a wstała o 7
teraz lezy sobie na łózeczku i sie kokosi a mama na tt buszuje :ico_haha_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”