Witam i zapraszam do przyłączenia sie z
U nas nocka spokojna Marcinek sie obudzil i oglada bajki z tata moj P cały tydzien popołudniówek ma ech nie lubie ..ale przeżyje
Alinko jak czytałam twojego posta to pomyślałąm .."jakieś fatum na nie ściągneło" ech trafiasz na nie zbyt miłych lekarzy co jeden to madrzejszy od poprzedniego ...mam wielka nadzieje ze juz nie długo skonczy sie dla was to wszystko
Kamilko dobrze że Tomuś przeypiał nocki tylko szkoda że to związane było z choroba hm życze przespanych wszystkich nocek :)
Madziorka mi sie wydaje że Leon ostatnio miał duzo wrażen i dlatego taki jest czasami marudny wydaje mi sie ze jak bedzie w jednym miejscu dłuzszy czas wszystko sie unormuje
Marcinka menu wyglada tak
8-9.00 pobudka i wypija mleczko 180 ml
10.-11.00 pierwsza drzemka po przebudzeniu deserek np jabłko z bananem
14.00 obiadek (oczywiscie który sama gotuje) od 1 stycznia nie je obiadków ze słoiczkow bo nie chce a moje zupki wcina az miło patrzec
15.00 druga drzemka
17.00 mleczko 160 - 180 ml
18.30 deserek + chrupanie chrupki kukurydziane
19.-19.30 kąpiel
20 - 21.00 mleczko ale nie zawsze około 180 ml
...no i oczywiście teraz jest tak że jak coś jemy to on musi spróbowac np kawałeczek parówki czy nawet kanapke jak sie je trzeba mu dac kawałeczek wtedy zadowolony hehe Jak juz pisałam wczesniej raz dałam mu budyń na mleku zjadł mała miseczke i jaki zadowolony był